Yanan Evi Kaymakamlık Tamir Ettiriyor

Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Tepeoba Köyü'nde 3 ay önce çıkan yangında annesini ve ağabeyini kaybeden Olcay Ersen'e Havran Kaymakamlığı devlet eli uzattı.

Yanan Evi Kaymakamlık Tamir Ettiriyor
Halen hastanede gözetim altında olan ve anne ve ağabeyinin acısını yüreğinde hissetmenin yanında evsiz kalan Olcay Ersen'e sevindirici haber Havran Kaymakamı Orman Balcı'dan geldi. En zor anında uzatılan devlet eli ile yüzünün güldüğünü söyleyen Ersen, "Biricik annemi ve ağabeyimi kaybetmenin vermiş olduğu hüznü kimse anlayamaz. Böyle hüzünlü bir anımda Havran Kaymakamımız bana sahip çıktı, beni çok mutlu etti" dedi.
Tüm eşyaları yangında kullanılamaz hale gelen Olcay Ersen'e Havran Kaymakamı Orhan Balcı gerekli tüm yardımları yaptı. Kendisine göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür eden Olcay Ersen, "Havran Kaymakamımız Sayın Orhan Balcı, beni hastanede yatarken ziyaret edip hal ve hatırımı sordu. Halen evimiz yapılıncaya kadar Havran Hastanesi'nde kalıyorum. Kaymakam bey, Bayramda beni ziyaret ederek çok mutlu etti. Şimdi yanan evimizi de tamir ettiriyor. Allah razı olsun, dünya döndükçe Allah ona ömür versin" diyerek, Havran Kaymakamı Orhan Balcı'ya dua etti.