Cübbeli Ahmet Hoca: İspat etmeyen şerefsizdir

Cübbeli Ahmet , ekranda isyan etti. Hakkında bazı gazetelerin karalama kampanyası düzenlendiğini savunan Cübbeli, canlı yayında 'ölümüne' meydan okudu

Cübbeli Ahmet Hoca: İspat etmeyen şerefsizdir
Cübbeli Ahmet , ekranda isyan etti. Hakkında bazı gazetelerin karalama kampanyası düzenlendiğini savunan Cübbeli, canlı yayında ‘ölümüne’ meydan okudu. Cübbeli, 28 Şubat ve kaseti iddialarına da yanıt verdi.Program sunucusu Yiğit Bulut, Cübbeli Ahmet Hoca’ya “Damacanaya şehvetle bakmak günah demişsiniz bu doğru mu?” diye sordu. Cübbeli Hoca, Bulut’un bu sorusunu “Şehvet nazarıyla bakmak günahtır. Hayvanlara bile tecavüz edenler yok mu?”diyerek cevapladı…

Müslüman olmayanlaran cennete gidebileceği görüşüne sert tepki veren Cübbeli Ahmet Hoca bunu söyleyenlerin menfaatleri uğruna taviz verdiklerini öne sürdü. Açıklamalarıya dikkat çeken ve son zamanlarda bazı cemaatçilerle söz düellosuna giren Cübbeli Ahmet Hoca Sansürsüz programında Yiğit Bulut'un sorularını yanıtladı. Cübbeli Ahmet Hoca, hakkındaki "kaset" iddialarına dobra yanıtlar verdi. Kendisini öldürebilecekleri iddiasınnda bulunan Cübbeli çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Soruları yanıtlarken isyan eden Cübbeli Ahmet Hoca "Benimle uğraşanlara şaşıyorum. Bir korumam mı var, silahım mı var.. Neler uydurdular.. Kaset varmış beni zorla televizyona çıkarıyorlarmış... Ben inandığımı konuşurum. Benim derin yerlerle ne alakam var! Bunlardan uzun yıllar çekmedik mi... 28 Şubat'ın en büyük mağdurlarından biriyim ama şimdi bunları konuşmanın gereği yok." dedi.

TARAF 28 ŞUBATLA İLGİLİ KONUŞMADIM DİYE ALEYHİMDE YAZDI

Taraf gazetesinin kenndisini 28 Şubatla ilgil ikonuşturmak istediğini ancak konuşmayınca aleyhinde yazdıklarını iddia eden Cübbeli Hoca konuşla ilgili şöyle koruştu:
" Taraf Gazetesi geldi, '28 Şubat aleyhine röportaj yapacağız' dediler. Konuşmadım diye 'Zorba Cübeli' dediler. Benim 28 Şubat aleyhine konuşup ortalığı karıştırmama gerek yok. Yattık, çıktık.. Ben şimdi bunun iç yapısını bilmiyorum ki... Şimdi Erbakan Hoca ile ilgili neler söyleniyor. Çıksın, o anltasın. Herkese yapılan uygulama içinde bize de yapıldı. Şimdi ben kimden şikayet edeceğim."

NEDEN ASKERİN ALEYHİNDE KONUŞAYIM?

Yeni Şafak gazetesinin kendisiyle ilgili yaptığını da eleştiren Cübbeli Hoca, askerin aleyhinde konuşmayacağını kaydederek "Ben niye askerin aleyhine konuşayım ki. Bir askerin yanlış yapması askeri temsil tmez. Bunlar yanlış şeyler. Askeriye çok önemli bir birimdir. Askeri yıprat, onu yıprat... Büyük iftiralara maruz kaldık. Ama o bir süreç. Mesela Yeni Şafak'ın yaptığı... Ara bir sor bakalım..."dedi. Cübbeli Hoca canlı yayında açıklamalarını şöyle sürdürdü:

İftira kampanyası manşetten gidiyor. Bu iftiraları bıraksınlar. Ben hiçbir şeye alet olmadım. Kimsenin malzemesi olmadım. Hiçbir derin yerlerle irtibatım yok. Ben Allah için vatanımı, milletimi seviyorum. Bölünmeyi istemiyorum, federasyon mederasyon iki dil.. Öyle şeylere lüzum yok. Hepimiz Müslümanız. Hepimiz kardeşiz. Bizim Kürtler'den de dostumuz var.

Ben söz veriyorum. Allah'ın izniyle sohbetlere devam edeceğim. Rey istemiyorum, para istemiyorum Allah için doğruları konuşmaya devam edeceğim. Ya bu fitneleri, iftiraları, kampanyaları durdururlar. Adam gibi gelirler dertlerini anlatırlar... Hodri meydan diyorum kimse gelsin buraya... Benim kimseyle şahsi düşmanlığım yok... Ben reddiyelerime devam edeceğim. Bunun sonu ne olur? Beni öldürürler... Zaten ben de bıktım, gitmek istiyorum. Öldürmek isteyen varsa da ecelim gelmeden beni öldürümezler... Buradan bunu söylüyorum.. Bak ben çok deli bir adamımdır... Kar-zarara bakmam, çoluk-çocuk düşünmem... Kaybedek hiçbir şeyim yok.. Bu vatanın bölünmemesi için, bu batıl görüşlerin rezil olmsı için, hakkın üstün olması için ben her yolda varım."

"KALLEŞLİK"

Söz konusu kasetlerin montaj olduğunu kaydeden Cübbeli, "Kalleşlik var. Önüme gelip de sen iyi adam değilsin diyen yok. Tartışmayı bırak, özel ortamda gelen yok. Bu kadar şerefsiz, adi müptezel bir şey olabilir mi? Allah bunun cezasını dünyada da ahirette de verecek." dedi.

Hakkındaki "iftiraların" geri teptiğini, kendisine olan sevginin arttığını dile getiren Cübbeli, "Bu bir şahıs işi değil, organize güç olmadan bunlar yapılamaz" dedi. Kendisine yönelik yeni komploların da düzenlenebileceğini söyleyen Cübbeli, "Ben bu doğruları söylemeye devam edersem, neymiş daha başka şeyler çıkaracaklarmış... Erkek erkeğe ilişki, birkaç kadınla ilişki... Biz savcılığa başvurumuzu yaptık. Gelen telefonlar ve haberlere göre... Kimin yaptığı çıkarsa o zaman bakalım onların hali ne olacak?" şeklinde konuştu.

“Cumhuriyet bayramını istemişler” diyor. Vallahi öyle bir şey duymadım. Cumhuriyet bayramından başka bir merasim mi olur yaa! Resmi bayram. Bu kadar yalan olur mu? Karzavileri marzavileri istismar ediyorlar, milleti istismar ediyorlar. “Sakalı gelin çarşaflı gelin” diye mesaj çekiliyormuş. Bunu ispat etmeyen şerefsizdir. Benim telefonum belli, benim yanımdaki adamların telefonu belli. Bütün telefonlar dinleniyor, mesajlar takip ediliyor. Kim çekmiş bu mesajı yaa… Bu nasıl halka çarşaflı gelin sakallı gelin deriz yaa!  İftira kampanyası manşetten gidiyor. Bu iftiraları bıraksınlar. Ben hiçbir şeye alet olmadım. Kimsenin malzemesi olmadım. Hiçbir derin yerlerle irtibatım yok. Ben Allah için vatanımı, milletimi seviyorum. Bölünmeyi istemiyorum, federasyon mederasyon iki dil.. Öyle şeylere lüzum yok. Hepimiz Müslümanız. Hepimiz kardeşiz. Bizim Kürtler’den de çok dostumuz var.  Ben söz veriyorum. Allah’ın izniyle sohbetlere devam edeceğim. Rey istemiyorum, para istemiyorum Allah için doğruları konuşmaya devam edeceğim. Ya bu fitneleri, iftiraları, kampanyaları durdururlar. Adam gibi gelirler dertlerini anlatırlar… Hodri meydan diyorum kimse gelsin buraya… Benim kimseyle şahsi düşmanlığım yok… Ben reddiyelerime devam edeceğim. Bunun sonu ne olur? Beni öldürürler… Zaten ben de bıktım, gitmek istiyorum. Öldürmek isteyen varsa da ecelim gelmeden beni öldürümezler… Buradan bunu söylüyorum.. Bak ben çok deli bir adamımdır… Kar-zarara bakmam, çoluk-çocuk düşünmem… Kaybedek hiçbir şeyim yok.. Bu vatanın bölünmemesi için, bu batıl görüşlerin rezil olmsı için, hakkın üstün olması için ben her yolda varım.” Benim öyle derin odaklarla bir ilişkim, bir bağlantım falan yok. “Çekil” diyorlar aslında ama çekilmeyeceğim. Benim bir beklentim yok, para pul istemiyorum. Allah için doğruları anlatmaya devam edeceğim. Bakın burada söylüyorum. Ben deli bir adamım. Eğer böyle devam ederlerse ben de çıkıp isim isim anlatırım. Böyle bir kanala çıkıp da konuşmam basın toplantısı düzenlerim. Benim internet siteme daha önce 30-40 bin insan bağlanıyordu şimdi bu karalama başlayınca 550 bin bağlantı oluyor. Kimse inanmıyor bu iftiralara. Açık açık söylüyorum geri çekilmeyeceğim, bundan sonra ancak öldürürler beni. Zaten bıktım bu hayattan.”

TELEFON NUMARASINI VERDİ

Cübbeli programın sonunda kaset iddialarıyla ilgili bilgisi olanlara da bir çağrıda bulundu: "Gerçek bilgisi olanlar, 0535 468 39 80 bu numaradan bize Allah için bilgi verenler duamızı alırlar, bilip de söylemeyenler bedduasını alırlar..."

Cübbeli Ahmet Hoca, "Müslüman olmayanların da cennete gidebileceğini" söyleyen hocalara çattı. Cübbeli, bu kişilerin menfaatleri uğruna dinden taviz verdiklerini öne sürdü:

"20 sene evvel bu memlekette 'Yahudi, Hıristiyan cennete girebilir' diyen bir hoca çıkmazdı. Bir adam 'Müslüman olmayan cennete girer' diyorsa sabaha kadar namaza kılsa da inanmayın. Bütün Ku'ran, Hadis ortadır. 'Yahudi, Hıristiyanlara Peygamber Müslüman olun demedi' denir mi yahu! İmanı şart koşuyorlarmış, uymak şart değilmiş... Uymak da şarttır. Müslüman olmak da şarttır. Kimse bunu bu memlekette yutturamayacak. Tutmayacak bu proje. Biz Hak'tan ayrılmayalım. Menfaatlerimeze uymayalım.

Taviz vermeyelim bu dinimizden. Doçent olacağım, profesör olacağım diye Hakkı gizlemeyelim. Allah için Hakkı söyleyelim. Olmayalım doçent, profesör atarlarsa da bizi atsınlar yahu. Ne yapalım, kariyermiş mariyermiş her şeyden vazgeçelim. Allah için doğru bildiğimizi söyleyelim. Bu ılımlı projelere imza atmayalım. Dinimize namusumuza sahip çıkarlım. En büyük namus dinimizdir. İstediğin kadar karını kızını kapat Allah'ın dinini sattın.. Bu yapılır mı yahu..."

İSMAİL NACAR CÜBBELİ İÇİN NE DEDİ?

İsmail Nacar, Mevlana'nın cinsel performansını anlattığı röportajında kulaklarınıza inanamayacağınız şeyler söyledi.  Tarikat kitaplarında bulunan seks hikayelerine isyan eden araştırmacı yazar İsmail Nacar, Süleyman Uludağ’ın ‘Sufi Gözüyle Kadın’ isimli kitabını hatırlattı. HaberTürk Gazetesi’nden Kutlu Esendemir'e değerlendirmelerde bulunan Nacar, Mevlana’nın cinsel performansıyla ilgili bir Menkıbe anlattı.

İşte Nacar'ın o açıklamaları:

Dindar ailelerde yaşanan temel problemler neler?

Sorun İslami dindarlıkta değil, tarikat ve hurafe dindarlığından kaynaklanıyor. Tarikat kitaplarında akılla, bilim ve İslam'la bağdaşmayan pek çok seks hikayeleri, tasvirleri yer alıyor. Tarihteki şöhretli tarikat reisleri, hep bu menkıbelere ulaştırılıyor ve günümüze dek uzanıyor.

İlk aklınıza gelen örnek bu konuda?

Mesela Profesör Doktor Süleyman Uludağ, "Sufi Gözüyle Kadın" kitabında Mevlana'yı yüceltirken, bir menkıbeyi kaynak olarak gösteriyor. Menkıbede Mevlana'nın karısı Kira Hatun yatağına günlerce gelmediğini düşünürken şu sözler aktarılıyor. Kira Hatun'un bu duyguları Mevlana'ya malum olur. O gece eşini ziyaret edip şereflendirir. Kükremiş aslan gibi çullanarak peş peşe 70 defa cinsel ilişkide bulunur. Kira Hatun bir yolunu bulur, kurtulup medresenin damına koşar. Mevlana ardından gider ve "Daha tamam olmadı" der ve ekler: "Hak erenler her şeyi bilirler. Onlar yetersiz ve iktidarsız değillerdir. Bedenin zevklerini de bilirler..."

Soruma niye bu örnekle yanıt verdiniz?

Çünkü belli kesimler, kendi zaaflarına kılıf olarak, bu büyük kişilikleri bile alet edebiliyor. İslam'la alakası olmayan bu gerici, ilkel kesimin hayata bakışı işte budur.

Bugün de aynı durum söz konusu mu?

Tabii. Cübbeli Ahmet Hoca, "Her Bir Uzuv İçin Şifa Ayetleri" kitabında, hiç yüzü kızarmadan şunları anlatıyor: "Erkeğin tenasül uzvu için okunacaklar: 4 tertip vardır. 1. tertip: Bakara Suresi'nin 260. ayet-i kerimesinin bir kısmı suya okunur. Sudan biraz alınıp tenasül uzvuna serpilir. Ve suyun kalanı içilir. 2. tertip: Tenasül uzvunun zayıflığının giderilmesi için el-Adiyat Suresi okunup uzva üflenir..."

Burada varmak istediğiniz sonuç ne?

Size soruyorum: "Tenasül uzvunun zayıflığının izalesi" ne demek? Kuran'ın buna alet edil-mesini hangi ahlakla izah edebiliriz.

CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN SEKS KASEDİ İDDİALARINA CEVABI TIKLA İZLE

Yılbaşını Kutlamak Haramdır TIKLA İZLE

Ben Mehdi Değilim TIKLA İZLE

İki Dil Tartışmalarına Karşıyım TIKLA İZLE

Yeni Yıla Zikir Çekerek Girmek Sevaptır TIKLA İZLE

Helal Olan Her Şeye Binilir TIKLA İZLE 

Sen Benim Helalimsin Demekle Evlilik Olmaz TIKLA İZLE

Farklı Kasetler De Çıkabilir TIKLA İZLE

Karşımızda Derin Güçler Var TIKLA İZLE

Delili Olan Karşıma Çıksın TIKLA İZLE