İl Çevre Müdüründen İzaydaş'a Ziyaret

Kocaeli İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz beraberinde bulunan İl Çevre Orman Müdür Yardımcısı Şennur Yıldız, Çevre Yönetimi Şube Müdürü Cengiz Öztürk ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan mühendis grup ile birlikte İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ı ziyaret etti

İl Çevre Müdüründen İzaydaş'a Ziyaret
Kocaeli İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz beraberinde bulunan İl Çevre Orman Müdür Yardımcısı Şennur Yıldız, Çevre Yönetimi Şube Müdürü Cengiz Öztürk ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan mühendis grup ile birlikte İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ı ziyaret etti.
Ziyarette İZAYDAŞ Teknik Hizmetler Müdürü Salih Deveci, İşletme Müdürü Aksel Cesur ile Yönetim sistemleri Şefi Onur Uludağ da hazır bulundu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Temiz Çevre Sağlıklı Toplum' anlayışı ile çevre ve insan sağlığı için birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Saraç, 2009 yılından bu yana kapasite sorunu yaşanmadığını Türkiye'deki tüm atık üreticisi hizmet verdiklerini belirtti.
Görevine yakın bir zamanda atanan ve İZAYDAŞ'a ilk ziyaretini gerçekleştiren İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz ve beraberinde bulunan heyete Yönetim Sistemleri Şefi Onur Uludağ tarafından kapsamlı bir sunum yapılarak İZAYDAŞ'ın işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Sunum sonrası yakma tesisi operasyon merkezini inceleyen Yılmaz ve beraberindeki heyet atıkların bertaraf sürecini ve akışını da yakından inceledi. Düzenli Depolama Alanlarını, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisini ve Biyogaz tesisini inceleyen heyete bu tesisler ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Kocaeli İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz tesis turu ardından Genel Müdür Muhammet Saraç'a duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarından ötürü başarılar diledi.