Lale Devri 13. son bölüm fragmanı yayınlandı

Lale Devri 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Lale Devri 13. son bölümde neler olacak? Lale Devri 13. son bölüm fragmanı izle. Lale Devri 13. son bölüm fragmanında Lale'nin Çınar için hazırladığı doğum günü partisi Zümrüt'ün tutuklanmasıyla son bulur. İşte Lale Devri 13. bölüm özeti ve Lale Devri 13. bölüm fragmanı...

Lale Devri 13. son bölüm fragmanı yayınlandı
Lale Devri 13. son bölüm fragmanında, Lale'nin Çınar için hazırladığı doğum günü partisi Zümrüt'ün tutuklanmasıyla son bulur. Şaşkın bakışlar arasında emniyete götürülen Zümrüt, geceyi nezarette geçirmek zorunda olduğunu bilmemektedir. Doğum günü partisinin en büyük sürprizini kendisinin yapacağını düşünen Yeşim, annesine sinir olmuştur, olanlar yüzünden planı alt üst olsa da vazgeçmez.. Görüntüleri ne yapıp edip Lale ve Çınar'a ulaştırmak niyetindedir. Üstelik partiden ayrılırken hediye paketini de karıştırdığının farkında değildir. Lale'nin ilğilenmediği hediyeyle ilgilenen başkaları olacaktır. Mehmet'le Reyhan ilişkisi kopma noktasına gelmiştir. Reyhan neler olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Tutuklu yargılanacak olan Zümrüt'ü hapishanede zor anlar beklemektedir. Her şeyi Necip'in tezgahladığını anlayan Zümrüt'ün hapisten kurtulmak içinsağlam bir planı vardır. Eğer her şey istediği gibi gelişirse, Necip ve İkbal'in hayatının kabusu olacak ve istediği her şeyi elde edecektir.

Lale Devri 12. bölüm özeti
Lale sonunda babasının ölümünün arkasındaki sır perdesini kaldırmış gerçeği öğrenmiştir. Hayatının en zor anlarını yaşamaktadır. Yeşim ablasına destek olurken Çınar'la ayrılması ve bir an önce bebeği aldırmasını öğütlemektedir. Lale tereddütsüz her şeyden Çınar'ı suçlamaya başlamıştır tam bu sırada Zümrüt Taşkıran duruma el koyar. Zümrüt, Lale'yi kendisinin ve Çınar'ın masum olduğu konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Bütün bunlar yaşanırken yalıda Çınar'ın doğum günü hazırlıkları başlamıştır. Yeşim, Lale ve Çınar'ı ayırmanın başka bir yolunu bulmuştur bile. Yeni planıı için Çınar'la öpüştüğü görüntülerin peşine düşer. Her şey planlandığı gibi giderse Lale bu kez Çınar'ı asla affetmeyecektir. Necip, Çınar'ın doğum günü hediyesini bahane ederek Zümrüt'e büyük bir oyun oynamaktadır. Doğum günü partisi Çınar, Lale ve Zümrüt için büyük sürprizlere gebedir.

LALE DEVRİ 13. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

LALE DEVRİ 13. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ