Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'i Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Gül, İzlanda Büyükelçisi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'i Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Gül, İzlanda Büyükelçisi Sturla Sigurjonsson ve Afganistan Büyükelçisi Salahuddin Rabbani'yi kabul edecek. (15.00/ 11.30/16.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Caferi-Der tarafından İstanbul Halkalı Meydanı'nda düzenlenen '2010 Evrensel Aşure Matem Töreni'ne katılacak.

Başbakan Erdoğan, İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Dış Politika Danışmanı ve Dışişleri Eski Bakanı Ali Ekber Velayeti'yi, İstanbul'daki Çalışma Ofisi'nde kabul edecek. (10.00-14.30)

TBMM Başkanı Şahin, Devlet Personel Başkanlığının Rixos Otel'de düzenlenecek yemeğine katılacak. (19.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Mamak Belediyesi'nce düzenlenen 'Girişimcilik ve Teknoloji' konulu toplantıya katılacak. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım; Türkiye, Ürdün, Suriye, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri işbirliğinde gerçekleştirilecek 'Regional Cable Network Projesi' imza törenine katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara'da 'Tüm Yönleriyle Diyarbakır 2. Sempozyumu'na katılacak. (10.00)

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Balgat'taki parti merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Afganistan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sebghatullah Sanjar ile parti merkezinde görüşecek. (13.30)

'Balyoz Darbe Planı' iddialarına ilişkin, eski kuvvet komutanlarının da aralarında bulunduğu 196 sanığın yargılanmasına, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Cezaevi Yerleşkesi'ndeki duruşma salonunda başlanacak. (09.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, CHP'nin olağanüstü kurultayının yapılacağı Ankara Spor Salonu'nda kurultay çalışmaları hakkında bilgi verecek. (11.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya'da partisinin Selçuklu, Meram ve Karatay ilçe teşkilatlarına yeni atanan başkanları ziyaret edecek. Bahçeli, akşam Mevlana anma etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek sema törenlerini izleyecek.

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Suriye'nin Ankara Büyükelçisi Nidal Kamalan'ı parti genel merkezinde kabul edecek. (13.30)

BBP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde ayrı ayrı Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaşı'nı ve Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün'ü kabul edecek. (12.00-13.00)

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Merkez Gençlik Kolları, Muharrem ayının 10. günü olan aşure günü dolayısıyla Kızılay Meydanı'nda aşure dağıtacak.(12.00)

Caferi Der, Kerbela olayının yıldönümünde Halkalı Aşura Meydanı'nda anma töreni düzenleyecek. Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. (10.00)

Mevlana'nın 737. vuslat yılı anma etkinlikleri kapsamında sanatçılar Ahmet Özhan, Emel Sayın, Deniz Arcak ve Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, Selçuk Üniversitesi öğrencilerine 'Gönülleri'ndeki Mevlana'yı anlatacak.

İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın katılımıyla, 3.Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu'nun açılış töreni yapılacak. (10.00)

'Türkiye Okur Kampanyası' kapsamında, 'Gaziemir Her Akşam 20.00'de 20 Dakika Kitap Okuyor' kampanyası tanıtım töreni yapılacak. (14.30)

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı yapılacak. (18.00)

İzmir Çiftçi Örgütleri Güçbirliği Platformu, 2-B yasasıyla ilgili görüş ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaşmak için basın toplantısı yapacak. (10.30)

İzmir Baro Başkanı Sema Pekdaş, sular altında kalma tehlikesi bulunan Allianoi Antik Kenti'yle ilgili basın toplantısı yapacak. (12.00)

Tarım kredi Kooperatifi ile Marmarabirlik arasında işbirliği protokolü imzalanacak. (13.30)

TOSYÖV, UÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü ile ortaklaşa KOSGEB ile Girişimcilik Eğitimi Protokolü imzalayacak. (11.00)

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı yapılacak. (15.00)

Özel Nilüfer İlköğretim öğrencileri arasında yemek yarışması düzenlenecek. (13.00)

Kimse Yok mu Derneği hayırseverlere teşekkür plaketi verecek. (13.00)

27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2011 Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları'na hazırlık amacıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından İstasyon Meydanı'nda 'Toplumsal Olaylara Müdahale ve Teknik Taktik Düzenler' konulu tatbikat düzenlenecek. (13.00)

Erzurum'da Türk-İş 9. Bölge Müdürlüğü ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nce, Türk Haber-İş Sendikası'nda İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim semineri düzenlenecek. (09.00)

Çocuk ve gençlerin oyun, beden eğitimi, spor ve fiziksel etkinlik yoluyla gelişimlerinin desteklenmesi için geliştirilen Uluslararası İlham Projesi, Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nde başlayacak. (10.30)

Kimse Yok Mu Derneği ve Erzurum İl Müftülüğü'nce Kerbela Şehitleri ve Hz. Hüseyin için Ulu Camii'nde yatsı namazının ardından okutulan hatimlerin duası yapılacak. (18.00)

TÜMSİAD Adana Şubesi'nin organize ettiği ve Adana KOSGEB tarafından desteklenen Kuzey Irak iş gezisinin değerlendirme toplantısı KOSGEB Adana Merkez Müdürlüğü'nde yapılacak. (14.00)

Prof. Dr. İlter Bilgin adına düzenlenen, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi açılış töreni gerçekleştirilecek. (10.00)

Beko Basketbol Ligi takımlarından Medical Park Trabzonspor, takımın başına getirdiği Sırp antrenör Dragan Sakota ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak. (11.00)

MAN tarafından Trabzonspor'a hediye edilen özel tasarım Starliner otobüsün teslim töreni, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ CEO'su Kazım Tuncay Bekiroğlu, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla Novotel'de gerçekleştirilecek. (11.00)