Arp' In Büyülü Dünyasına Yolculuk

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 16 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de 'Makamlarla Arp' konserine evsahipliği yapacak.

Arp' In Büyülü Dünyasına Yolculuk
Çoğunlukla Klasik Batı Müziği'nde görmeye alıştığımız ancak tüm medeniyetlerde hatta Osmanlı döneminde dahi önemli yer tutmuş olan arp, Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserleriyle kentin en nitelikli salonlarından olan Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak. Sanatseverler, solist Hayat Köprüce Mertel'i arpist Sebla Akbulut, kemençe sanatçısı Nağme Yarkın'ın notaları eşliğinde Küçük Salon'da dinleyebilirler.
Topluluk, neo-klasik dönem eserlerinden günümüz bestekarlarına uzanan geniş bir yelpazede eserler sunacakları konserde, rast makamından nihavende, hicaz makamından segaha, kulaklarımızın aşina olduğu eserler ve hiç eskimeyen klasiklerle arpın büyülü dünyasına yolculuk yaptıracak.
Müzikseverler, tam 5 TL, öğrenci 3 TL ücreti olan konser biletleri AASSM gişesinden satın alabilir. İrtibat için 293 38 17 - 293 38 19 ve 293 38 20 No.'lu telefonlarla iletişim kurulabilir.