MUTLULUK FORMÜLÜ!

Zirve yarışından kopmamak için ligde her maçını final havasında oynayan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Ay...


Zirve yarışından kopmamak için ligde her maçını final havasında oynayan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman, Ankaragücü maçı öncesi oyuncularını uyardı.
Başkent yolculuğu öncesi Samandıra Tesisleri'nde futbolcuları ile bir toplantı yapan sarı-laciverli ekibin çalıştırıcısı, "Kalan üç resmi karşılaşmadan da galip ayrılmalıyız. Eğer huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız bunu başarmak zorundasınız. Aksi halde hepimizin tadı kaçabilir" diye konuştu.
Son haftalarda aldıkları başarılı sonuçları, Ankaragücü deplasmanında da tekrarlamaları gerektiğini belirten Kocaman, "Ancak üç puana artık iyi futbolu da eklemeliyiz. Bu takım üzerine yapılan tartışmaları son iki haftada alacağımız galibiyetlerle sonlandırabiliriz. Ayrıca kupa da da iddiamızı sürdürmek için Buca engelini geçmeliyiz. Her maçımız birbirinden zorlu. Bu maratonu kayıpsız tamamlamak sizlerin elinde. Unutmayın ki yaşanacak en ufak puan kaybı hem bizi yarışın dışına itebilir, hem de sıkıntılı bir döneme sokabilir. Mutlu olmak üç galibiyetten geçiyor" dedi.

GÖZÜ NIANG'TA

Teknik Direktör Aykut Kocaman bir süredir verimsiz oynayan Niang'ı yakın takibe aldı. Geldiği günkü formundan çok uzakta olan Senegalli yıldıza, Ankaragücü maçında da şans verecek olan Kocaman, bu karşılaşmada da başarısız olması halinde Niang'ı son hafta dinlendirecek. Son birkaç sezondur golcü konusunda şanssız seçimler yapan Fenerbahçe'nin bu sezon tercih ettiği Niang ile yüzü gülmüştü.   Kocaman'ın Niang ile yaptığı görüşmede, golcü oyuncunun aşırı sertlikten yakındığı ancak daha iyi olacağı konusunda hocasına söz verdiği öğrenildi.