Fatih'te Yeni Evli Çifte Kanlı İnfaz

Fatih'te dün gece lüks bir otomobilin içinde öldürülen erkek ve kadının, yeni evli çift oldukları öğrenildi. Polis, cinayet ile ilgili sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Fatih'te Yeni Evli Çifte Kanlı İnfaz
Dün gece saat 23.30 sıralarında Seyitömer Mahallesi Cevdetpaşa Caddesi üzerinde bir otomobilin içinde bir kadın ve erkek, silahla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.
Emniyet ve görgü tanıklarının iddiasına göre, araç içinde bir erkek ve kadının cansız bedenini fark eden vatandaşların durumu güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, korkunç manzara ile karşılaştı. Caddenin giriş ve çıkışlarını güvenlik şeridi ile kapatan polisler otomobile hiç kimseyi yaklaştırmadı. Olay yeri inceleme ekipleri otomobilin içinde ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucu cesedin yeni evlendikleri öğrenilen Zekeriye Vural (29) ile Sonay
Vural'a (26) ait olduğu tespit edildi. Araç çevresindeki ilk incelemede ön camda kurşun izlerine rastlanırken, yeni evli çiftin baş ve vücutlarına yoğun kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. Araştırmaları derinleştiren polis, delilleri topladıktan sonra daha ayrıntılı arama için otomobili, içindeki cesetlerle birlikte trafik çekicisine koyarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki emniyet otoparkına taşıdı. Burada incelemenin ardından cesetlerin Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildiği öğrenildi.
Polis, kanlı infaz ile ilgili detaylı incelemesini sürdürürken, olay yerindeki delilleri dikkatle inceleyen emniyet güçleri katil zanlısının da peşine düştü. Maktullerin doğu kökenli oluşunu göz önünde bulunduran cinayet masası dedektifleri, kanlı infazın töre cinayeti ile ilgisi olup olmadığını araştırıyor.
Emniyet güçlerinin cinayetle ilgili öldürülen Sonay Vural'ın erkek kardeşini aradığı iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.