Denizli-Antalya ve Denizli-Muğla yolu ulaşıma kapandı

Yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle Denizli-Antalya ile Denizli-Muğla yolu ulaşıma kapandı. Antalya'dan Denizli istikametine gelen araçların geçişine A

Yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle Denizli-Antalya ile Denizli-Muğla yolu ulaşıma kapandı. Antalya'dan Denizli istikametine gelen araçların geçişine Acıpayam'da izin verilmiyor. Geçiş izni verilmediği için yollarda çeşitli pideci ve dinlenme tesislerinde kalan TIR ve kamyon sürücüleri ilgisizlikten şikâyetçi.

Antalya'dan Manisa'ya giden TIR şoförü Mehmet Tokuç, "Denizli'ye 40 kilometre kala trafik çevirdi. Bizim olduğumuz yerde bir tek kar yok. Bize 'Önünüz kapalı' diyorlar. 48 saattir mağduruz. Küçük bir pideci var, buraya sığındık. Bu yol neden açılmıyor? Açılmayan yol 10 kilometre. Afyonkarahisar, Bolu dağı açılıyor ama bu Denizli yolu neden açılmıyor anlamıyorum." dedi.

Bir çok kurumu aradığını ancak cevap alamadığını öne süren Tokuç, "Kimse telefona çıkmıyor, hiçbir yetkili bize bilgi vermiyor. Hasta rahatsız olanlar var. Bir arkadaşın bir kamyon sebzesi dondu. 50 bin lirası çöpe gitti. En azından sebze arabalarına yol versinler. 4 taksi rampada kalmış bu kenara alınamıyor. Bu tuzlanarak çözülebilir." diye konuştu.

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ise kapanan yolun tek taraflı kontrollü olarak açıldığını, kısa bir süre sonra tamamen açılacağını, çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.