Beşiktaş, Rapid Wien hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin son maçında Rapid Wien ile 15 Aralık Çarşamba günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdür

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin son maçında Rapid Wien ile 15 Aralık Çarşamba günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Eskişehirspor'a mağlup olmanın verdiği moralsizliği üzerinden atmaya çalışan siyah - beyazlı oyuncuların BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışması ısınma koşularıyla başladı. Antrenmanın ilk bölümünde istasyon ve şut çalışmaları yapan siyah - beyazlılar, yarım sahada yaptığı kontrollü pas çalışmalarının ardından çift kalede taktik maçı yaptı.

Tedavisi ülkesi Brezilya'da devam eden oyunculardan Bobo, izinli olan Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke, tedavileri süren Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu, İbrahim Toraman, Necip Uysal ve ameliyat olan Filip Holosko bugünkü çalışmaya katılmadı.

Nihat Kahveci takımdan ayrı olarak hazırlıklarına devam ederken Quaresma, Ferrari, Sivok, Ersan ve Mert Nobre takımla birlikte çalıştı.

Siyah - beyazlılar çalışmalarına yarın 10.30'da basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.