Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü

Cem Yılmaz Hayde türküsü ile intenet video paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor. Cem Yılmaz Hayde türküsünün videosunu sitemizden izleyebilirsiniz. Cem Yılmaz Hayde türküsünü şu sıralar vizyonda olan Av Mevsimi filminde söylüyor.Av Mevsimi, ilk 3 gün 389 bin kişi izledi ve filmin en öne çıkan olayı Cem Yılmaz'ın Hayde türküsü oldu.

Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü
Yavuz Turgul’un son filmi ‘Av Mevsimi’nde Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Laz polis İdris karakterinin söylediği ‘Hayde’ şarkısı kısa sürede popüler oldu.  Şarkının söylendiği bu sahne, amatör bir kamerayla korsan olarak sinemadan çekilip çoktan internette yayıldı. Karadeniz yöresi türkülerini seslendiren Gökhan Birben, ”Hayde”nin Hemşin yöresine ait anonim bir türkü olduğunu, düzenlemesini Melek Akman ile yaptıklarını belirtti.  Cem Yılmaz Hayde türküsünün MP3'ünün çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.
(Haber Videolarına,Haber Metnimizin Altındaki Linklerden Ulaşabilirsiniz)

Cem Yılmaz'ın Hayde türküsü intenet video paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor. Cem Yılmaz Hayde türküsünün videosunu sitemizden izleyebilirsiniz. Cem Yılmaz Hayde türküsünü şu sıralar vizyonda olan Av Mevsimi filminde söylüyor.Av Mevsimi, ilk 3 gün 389 bin kişi izledi ve filmin en öne çıkan olayı Cem Yılmaz'ın Hayde türküsü oldu.

Cem Yılmaz’ın, ‘Hayde’yi seslendirmesine sevindiğini ifade eden Birben, ”İlk kez dinlediğimde çok heyecanlandım. Cem Bey’in Karadeniz şivesini bu kadar saydam ve düzgün kullanmasına hayran kaldım. Birçok kişi Karadeniz şarkısı seslendirdi, filmlerde söylendi, ancak bu kadar temiz ve düzgün okunanını ilk kez dinledim. Çok mutlu oldum. Özellikle şarkının söylendiği anlarda Şener Şen gibi bir ustanın yüzüne yansıyan mutluluk beni daha da mutlu etti” diye konuştu.Karadeniz türkülerinin popülaritesinin, Cem Yılmaz’ın seslendirmesiyle artacağı yönündeki inancını dile getiren Birben, şunları kaydetti:

”Karadeniz müziği hızlı oluşu ve insanları mutlu etmesi nedeniyle seviliyor. Kazım’ın ardından, söylediği türkülere ilgi arttı. Cem Bey’in doğal olarak bu türküyü seslendirmesi çok iyi, ancak bazı değerlerin tamamen yayılmasını doğru bulmuyorum. Reyting uğruna kirliliği getirebilir. Kazım’ın ‘milyonlarca dinleyicim olacağına 100 bin samimi dinleyenim olsun’ diye çok güzel bir sözü vardı. Ne kadar çok yayılırsa kirlilik o kadar artar. Popülerliği artırmak adına değerlerimizi yok etmemeliyiz. Çünkü bu türkülerin hepsi bir hikaye, hepsi bir tarih.”

CEM YILMAZ NTV'YE KONUK OLDU....İŞTE O HABER

Türkiye’nin tartışmasız en komik adamı Cem Yılmaz, yeni filmi Av Mevsimi’nde farklı bir karakterle izleyenlerinin karşısına çıktı… Filmde söylediği "Hayde" adlı şarkıyla da beğeni toplayan Yılmaz, bu şarkıyı Kazım Koyuncu'dan dinlediği zaman çok etkilendiğini ve büyük bir duygu yoğunluğu yaşadığını söyledi. Yaptığı esprilerle program sunucusu Banu Güven'i de gülme krizine sokan Yılmaz, şarkının ardından kendisine plak teklifi gelmediğinden yakındı...

Av Mevsimi'nin kendisi için önemli bir deneyim olduğunu vurgulayan Yılmaz, "İnsanlar beni komedyen kimliğimle tanıyorlar, böyle bir rolün bana verilmesi çok önemliydi ama bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadım" dedi.

Filmdeki İdris karakterine de değinen ünkü omedyen, "Fiziki uygunluk ve böyle bir karakteri canlandırmadaki özelliğin bende olduğunu düşünmüşler ben de senaryo metinlerini okudum ve bana uygun ve güzel bir rol olduğuna karar verdim" dedi... Büyük ustaların yanında olmanın mutluluk verici olduğu belirten Yılmaz yaptığı tüm işlerde titiz davrandığını söyledi... Sahneyi çok özlediğini de sözlerine ekleyen Yılmaz, yakında yeniden sahneye çıkacağının sinyallerini verdi...

İşte Banu Güven'in soruları ve Ünlü komedyenini verdiği cevaplar:

Lazca konuşuyorsun biliyor muydun?

Doğrusu çok aşina değildim. Bildiğim bir dil değildi.

İdris rolüne girmek kolay oldu mu?

Av Mevsimi dosyası bayağı kalın bir dosya. 2004'den biri birikilmiş ve çalışılmış, film gerçekliğinde etüd edilmiş bir iş. Bize roller dağıtılma evresinde iş hazır bir şekilde geliyor. Fiziki uygunluk böyle bir karakteri canlandırmaktaki esnekliğin bende olduğunu düşünmüşler sağolsunlar. Bu rolün bana teklif edilmesi bir şanstı. Kendinize güvenmezseniz bu işi yapamazsınız. Bu saatten sonra şımaracak değilim.

ŞENER ŞEN BÜYÜK OYUNCU NOKTA COM.DUR KENDİSİ

Anne baba nasıl izledi filmi?

Ben onlardan güzel şeyler duydum. Çok kayıran şeyler değil. Birbirimizi kayıran bir aile değiliz. Çok gerçekçi buldular hikayeyi. Filmi kaliteli buldular, bunları duymak güzel şeyler. Çevremdeki insanları adil ve olumlu buluyorum. Eleştirilere göre bir kültür erozyonuna yol açan filmler çektim ben.

Cem Yılmaz bugüne kadar onu izleyenlere hep başka duygular verdi. Bu bir erkek filmi miydi?

Evet beni kaybetmekten korkanlar var. Uzun zamandır erkeğim ama maçoluğa pek uğramadım.

Şener Şen'le oynamak nasıl bir duygu?

Şener Abi çok büyük insan. Nokta com yani bu kadar.

Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü CEM YILMAZ HAYDE TÜRKÜSÜ AV MEVSİMİ - VİDEO İZLE

Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü 
CEM YILMAZ HAYDE TÜRKÜSÜ SÖZLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü 
CEM YILMAZ HAYDE TÜRKÜSÜNÜ NTV'DE ANLATTI - VİDEO İZLE

Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü 
KAZIM KOYUNCU'NUN HAYDE ŞARKISI - VİDEO İZLE

Av Mevsimi Cem Yılmaz Hayde türküsü 
CEM YILMAZ - FOTO GALERİ