Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? - Lig Tv canlı izle

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? Ankaragücü Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı izle. Ankaragücü Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar ?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? - Lig Tv canlı izle
Fenerbahçe kupada yenildiği Ankaragücü karşısında bu kez galibiyet planları yapıyor. Aykut Kocaman ve öğrencileri son deplasmanda renkdaşlarını devirip 3 puanı almanın peşinde...Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? Ankaragücü Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı izle. Ankaragücü Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar ?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı CANLI izle.Ankaragücü Fenerbahçe maçının 61.dakikasında Sestak'ın golü ile Ankaragücü 1-0 öne geçti. 74.dakikada Sestak'ın golü ile Ankaragücü 2-0 öne geçti


Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? - Lig Tv canlı izle  CANLI MAÇ ANLATIMI - TIKLA

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? - Lig Tv canlı izle LİG TV CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta maçında Ankaragücü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Lig TV'nin naklen yayınlayacağı müsabakayı beyazgazete.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.Ankaragücü Fenerbahçe maçında gülen taraf kim olacak? Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı anlatım ile karşınızdayız. Ankaragücü Fenerbahçe maçı Lig Tv Justin Tv canlı maç izle.

EMRE, CANER VE GÖKHAN GÖNÜL CEZA SINIRINDA

Deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, başkentten 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Bu sezon İstanbul dışında yaptığı resmi maçlarda zorlanan sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-2 kaybettikleri rakipleri karşısında, lig mücadelesini kazanmak istiyor. Ligin 12. haftasında Gaziantepspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından, 13. haftada Bucaspor (5-2), 14. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor (1-0) ve 15. haftada da Kardemir Karabükspor (2-1) maçlarını kazanarak üst üste 3 maçını da kayıpsız geçen sarı-lacivertliler, seriyi sürdürmeyi amaçlıyor. Sarı-lacivertli ekibin kadrosunda tedavilerin süren ve çalışmalarına takımdan ayrı devam eden Gökhan Ünal, Güiza, Özer ve Kazım yer almayacak.

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı öncesi Emre, Caner ve Gökhan Gönül sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3'er sarı kartı bulunan bu futbolcular, bugünkü maçta forma giyip sarı kart görürlerse cezalı duruma düşerek, ligde ilk yarının son haftasında Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ'NDE EKSİKLER VAR...

Son galibiyetini 8. hafta Galatasaray karşısında alan Ankaragücü, yine büyük bir maç ile çıkışa geçmek amacında. 17 puanla ligde 13. sırada yer alan Ankara ekibinde eksik futbolcular göze çarpıyor.

Sarı-lacivertli ekipte, kart cezalısı Sapara, sakat futbolcular Vittek, Umut, Muhammed Hanifi ile kaleciler Özden ve Bayram, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

ANKARAGÜCÜ

Senecky
Uğur
Rajnoch
Aydın
Klukowski
Kağan
Adem
Güven
Sestak
Meye
Metin

FENERBAHÇE

Volkan
Gökhan Gönül
Lugano
Yobo
Caner
Mehmet Topuz
Emre
Cristian
Dia
Alex
Niang

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 19:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV / Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

ALEX, UCHE'NİN REKORUNU GEÇECEK

2004-05 sezonundan bu yana aralıksız Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı oyuncu Alex De Souza 7 yıllık Süper Lig kariyerinde 188 maça çıktı. Alex bu hafta oynanacak Ankaragücü maçında da oynarsa Uche Okechukwu (daha sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup Deniz Uygar adını almıştı) Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla en çok maça çıkan yabancı oyuncu ünvanını alacak. Fenerbahçe’de 1993-2002 yılları arasında 188 lig maçına çıkan Nijeryalı Uche Fenerbahçe tarihinin lig'de 2000.golünü atmıştı. Fenerbahçe tarihinin lig'de 3000.golünü atmayı başaran Alex De Souza ise bu haftaki maçta da oynarsa 189 lig maçına ulaşacak ve rekoru kıracak.

A.GÜCÜ KUPA MAÇINDA YENMİŞTİ

Fenerbahçe ile Ankaragücü takımları arasında Kasım ayında Ankara'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası grup maçını ev sahibi takım 4-2 galip bitirmişti. Fenerbahçe'de bu karşılaşmada as takımdan Volkan Demirel, Alex, Niang, Emre gibi isimler forma giymezken Ankaragücü tam kadro mücadele edecek.