Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? Ankaragücü Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı izle. Ankaragücü Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar ?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?
Spor Toto Süper Lig’de 16. hafta maçında Ankaragücü sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00′da başlayacak mücadeleyi hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Maçı Lig TV naklen yayınlayacak.Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman? Ankaragücü Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı izle. Ankaragücü Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar ?Ankaragücü Fenerbahçe maçında gülen taraf kim olacak? Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı anlatım ile karşınızdayız. Ankaragücü Fenerbahçe maçı Lig Tv Justin Tv canlı maç izle.

Ankaragücü Fenerbahçe maçı CANLI izle.Ankaragücü Fenerbahçe maçının 61.dakikasında Sestak'ın golü ile Ankaragücü 1-0 öne geçti. 74.dakikada Sestak'ın golü ile Ankaragücü 2-0 öne geçti


Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?  CANLI MAÇ ANLATIMI - TIKLA

Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? LİG TV CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak çalışan sarı-lacivertli ekipte futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından üçerli gruplar halinde yaptıkları pas çalışması sonrası, taktik çalışmasıyla antrenmanı tamamladıkları belirtildi. Tedavi süreçleri devam eden Özer Hurmacı, Daniel Güiza, Kazım Kazım ve Mert Günok'un takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdükleri, sol ayak baş parmak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal ile sağ kaburga bölgesinde ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran'ın ise antrenmana katılmadıkları bildirildi.

Senegalli golcünün Ankaragücü maçında forma giymesine engel bir durum olmadığı belirtildi.Niang'ın yanı sıra belinde oluşan ağrı nedeniyle dün akşamki çalışmayı yarıda bırakan Caner, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı yürüyüş ve koşu yaptı.

Fenerbahçe takımında Ankaragücü maçı öncesi 19 kişilik maç kafilesinde şu oyuncular yer aldı: Volkan Demirel, Mert Gönok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia, Alex de Souza ve Semih Şentürk. 

Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçında misafir takım tribünü (kale arkası) biletlerini 56 TL'den satışa sunmuştur. Ankaragücü-Sivasspor maçına kadar 7,5-12,5 TL arasında değişen rakamlarla satılan misafir takım tribünü (kale arkası) bilet fiyatları Ankaragücü-Sivasspor maçında 33,5 TL'den satışa sunularak Fenerbahçe maçı öncesi Ankaragücü-Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının pahalı olacağına dair bir işaret olarak tarafımızdan algılanmıştır. Nitekim hislerimiz bizi yanıltmamıştır ve Ankaragücü-Fenerbahçe misafir takım tribünü (kale arkası) bilet fiyatı 100 TL'lik bir zamla 135 TL olarak açıklanmıştır.


Sarı-lacivertliler, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Ankara'ya hareket edecek.

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 19:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV