Yoğun kar yağışı Başkent'te hayatı felç etti

Başkent'te etkisini arttıran yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Şehrin işlek caddeleri de dahil olmak üzere kentteki yolların büyük bir bölüm

Başkent'te etkisini arttıran yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Şehrin işlek caddeleri de dahil olmak üzere kentteki yolların büyük bir bölümü trafiğe kapandı. Zincirsiz şekilde trafiğe çıkan birçok araç yollarda mahsur kaldı. Karla kaplı yollarda ilerlemekte güçlük çeken bazı sürücüler, araçlarını bırakarak yaya olarak evlerine gidebildi. Kar küreme araçları da kapanan yollarda temizleme çalışması yaptı.

Başkent'te etkisini arttıran yoğun kar yağışı hayatı adeta durma noktasına getirdi. Sabah saatlerinden itibaren aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle şehrin en işlek caddelerinde trafik kilitlendi.

Birçok araç yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Protokol yolu olarak bilinen Cinnah Caddesi de yoğun kar yağışından nasibini aldı.

Meteoroloji'nin tüm uyarılarına rağmen zincirsiz şekilde trafiğe çıkan bazı sürücüler araçlarından inerek lastiklerine zincir takmaya çalıştı. Bazı araç sürücülerin otomobillerini bırakarak evlerine yürüyerek gittikleri görüldü.

KAR KÜREME ARAÇLARI YOĞUN MESAİ YAPTI

Karla kapanan yolları açmak için Belediyeye ait kar küreme araçları temizleme çalışması yaptı. Buzlanma ihtimaline karşı ekipler yollara tuz döktü.

MHP MİLLETVEKİLİ KAZA YAPTI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Dikmen Caddesi Polisevi kavşağı da kilitlendi. Buzlanmanın da etkisiyle kayganlaşan yolda maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut'un aracı da küçük çaplı bir kaza geçirdi. Oğluyla araçta bulunan Bulut, kazayı yara almadan atlattı.