Manisa'da 'Çocuklar Rengarenk Olsun' Projesi

Manisa Valiliği Toplumla İlişkiler Bürosu koordinesiyle Rengarenk Çalışma Grubu öğrencileri ile birlikte hazırlanan 'Çocuklar Rengarenk Olsun' projesinde yer alan çocukların kullanacağı malzeme ve giysiler dağıtıldı

Manisa'da 'Çocuklar Rengarenk Olsun' Projesi
Manisa Valiliği Toplumla İlişkiler Bürosu koordinesiyle Rengarenk Çalışma Grubu öğrencileri ile birlikte hazırlanan 'Çocuklar Rengarenk Olsun' projesinde yer alan çocukların kullanacağı malzeme ve giysiler dağıtıldı.
CBÜ BESYO Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde Vali Yardımcısı Mesut Eser, Proje Koordinatörü Y.Kenan Akdemir, BESYO Öğretim görevlisi Aylin Zekioğlu, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Mustafa Kabukçu, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Şenay, öğretmenler Osman Koca, Özlem Şahin Erdener, Saime Sökmen, Rengarenk Çalışma Grubu üyeleri Aslıhan Kahraman, Dilara Ergülşen, Serap Aksoy, Latife Pak, Berna Balaç, Gözde Özcan, Esra Ünsal, Gülşen Karaaslan ile projeye katılan çocuklar yer aldı.
'Çocuklar Rengarenk Olsun' projesi ile il merkezinde Avnigemicioğlu, Kazım Karabekir ve Vakıfbank Türkbirliği ilköğretim okullarında okuyan 100 çocuğa step-aerobik, halkoyunları ve badminton dallarında 2,5 ay süreyle haftada iki gün kurs verilecek. Projeye katılan çocuklara sosyal, kültürel ve bilgilendirici eğitimler de verilecek. Projeye Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü destek ve katkı veriyor.
"Çocuklar Rengarenk Olsun" proje sponsorlarından Vaktel Spor Toptan İmalat sahibi Yusuf Dilek spor aletlerini, Bitlisliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halis Teker de eşofman, ayakkabı ve tişörtleri temin etti. Projede yer alan çocukların kullanacağı spor aletleri ve giysileri Vali Yardımcısı Mesut Eser başta olmak üzere, BESYO öğretim görevlisi Aylin Zekioğlu ve projede görev alan diğer görevliler tarafından dağıtıldı.
Rengarenk Çalışma Grubu adına konuşan grup sözcüsü Aslıhan Kahraman, arkadaşları ile birlikte Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ve gönüllü olarak bu projede yer aldıklarını, bu projede destek ve katkılarını esirgemeyen başta Manisa Valisi Celalettin Güvenç olmak üzere görev alan tüm kurum yetkilileri ile çocukların ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olan sponsorlar Yusuf Dilek ve Halis Teker'e çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Vali Yardımcısı Mesut Eser yaptığı konuşmada, çocukların yaklaşık 2,5 ay süre ile bu projeye katılacaklarını ve keyifli vakit geçireceklerini, sadece spor alanında değil yapılacak diğer etkinliklerde de başarılı olmak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Projede emeği geçen tüm personele teşekkür ederek çocukları tebrik eden Eser, törene katılan çocukların aileleri ile de bir süre sohbet ederek çocuklarının bu projeye katılmalarından dolayı tebrik etti.