Bitmeyen Şarkı 10. bölüm fragmanı yayınlandı - Kadir'in planı ne?

Bitmeyen Şarkı 10. bölüm fragmanı yayınlandı.Bitmeyen Şarkı 10. en son bölümünde neler olacak? Bitmeyen Şarkı 10. son bölüm fragmanı video izle.

Bitmeyen Şarkı 10. bölüm fragmanı yayınlandı - Kadir'in planı ne?
Bitmeyen Şarkı, 10. bölümüyle 6 Kasım Cumartesi akşam ATV ekranlarında olacak. İşte Bitmeyen Şarkı 10. bölüm özeti ve fragmanı...Bitmeyen Şarkı 10. bölüm fragmanı yayınlandı.Bitmeyen Şarkı 10. en son bölümünde neler olacak? Bitmeyen Şarkı 10. son bölüm fragmanı video izle.

Kevser'in evini terk etmesi ve Toprak'la beraber kendi yaşadığı eve gelmesi , Feraye için beklenmedik bir sürpriz olur. Bu adımı, onunla daha yakınlaşmak için değerlendirmek isteyen Feraye önce Kevser'le baş etmenin yolunu bulmalıdır. Necip, annesinin bir türlü gerekli hamleyi yapmadığını düşünerek isyan bayrağını çeker ve Yaman'ın himayesinden çıkma amacıyla Kadir Akkovan için çalışmaya karar verir. Bu haberi paylaşmak için doğru zamanı beklerken Feraye'nin herkesten gizli bir adamla buluştuğu haberini patlatan Naciye evdeki gerilimi tırmandırır. Bu haber Yaman ve Feraye ilişkisini bir kere daha sınarken, Kevser de hayatının akışını kökten değiştirecek bir bilgi edinir.

BİTMEYEN ŞARKI 10.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BİTMEYEN ŞARKI 10.BÖLÜM FOTO GALERİ