Umut Yolcuları 12. bölüm fragmanı yayınlandı - Kutay ne yapacak?

Umut Yolcuları 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Umut Yolcuları 12. son bölüm fragmanında neler olacak? Umut Yolcuları 12. bölüm fragmanı video izle.

Umut Yolcuları 12. bölüm fragmanı yayınlandı - Kutay ne yapacak?
Umut Yolcuları 12. bölümüyle 6 Kasım Cumartesi günü Star TV ekranlarında olacak. İşte Umut Yolcularının 12. bölüm özeti ve fragmanı... Umut Yolcuları 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Umut Yolcuları 12. son bölüm fragmanında neler olacak? Umut Yolcuları 12. bölüm fragmanı video izle.

Hakan'ın babası kanlıları tarafından öldürüldüğü için yurda yerleştirilmiştir. Hakan aradan yıllar geçmesine rağmen yanı başında öldürülen babası sürekli hatırındadır. Hakan'ın amcası, kanlılarının izini bulmuştur. Hakan'ı intikamlarını alması için kanlılarının yanına yerleştirir. Bekir arkadaşının durumunu öğrenmiş ve olanları Mehmet'e anlatmıştır. Mehmet çok fazla zamanı olmadığının farkındadır.

Nasuh ve Aslı zamanlarının çoğunu beraber geçirmektedir. Nasuh kendi hayatıyla ilgili bütün ayrıntıları Aslı ile paylaşır. Ancak eskilerde kalan bir hesap iki sevgilinin canını sıkacaktır. Çocuk şubeye gelen gizemli kadın Nasuh'la görüşmek istemektedir.

Kutay, babası Osman'a hayranlık duyan, kabadayılık özentisi içinde bir gençtir. Kutay'ın arkadaşları dahil olmak üzere , semtin gençleri Osman'a karşı büyük saygı duymaktadırlar. Ancak Kutay, babasına karşı olan hayranlığı yüzünden başına geleceklerin farkında değildir.

UMUT YOLCULARI 12.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

UMUT YOLCULARI 12.BÖLÜM FOTO GALERİ