Kuşadası'nda Moğollar Konseri

Kuşadası Limanı'ndaki yeni imar planına karşı başlatılan kampanya çerçevesinde Moğollar grubu konser verdi.

Kuşadası'nda Moğollar Konseri
Konser saati değişmesine rağmen oldukça Atatürk Meydanı'nı dolduran coşkulu kalabalık, Moğollar'a hep bir ağızdan eşlik etti. Saat 16.00'da başlayan konser yaklaşık iki saat sürerken, 42 yıllık efsane olan Moğollar grubu 'Resimdeki Gözyaşları', 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Tamirci Çırağı', 'Alageyik' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.
Kuşadası Liman Platformu ve Kuşadası Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen konserde bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 2003 yılından beri Kuşadası'nın en önemli avantajı olan limanın, sürekli sorun haline getirildiğini savunarak, "Mevcut 7 bin 200 metrekarenin üzerine 9 bin 700 metrekare daha inşaat yapma taleplerine hayır diyoruz. Bugün gözüken kapalı alanlardan bile daha fazla inşaat yapmak istiyorlar. Bununla birlikte balıkçı barınağımızı da doldurmak istiyorlar. Kurduğumuz
Kuşadası Liman Platformunun koordinasyonunda başlattığımız imza kampanyası sürüyor ve bugün 15 bin imzayı geçtik. Atılan bu imzalarla Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın onayladığı plana hayır diyoruz. Hedefimiz Kuşadası'na kazandırmak" dedi.
Altungün'ün konuşmasının ardından Moğollar grubu üyeleri imza atarak kampanyaya destek verdi. Konserin ardından ise Liman Platformu üyeleri Nilgün Öğünçlü, Bülent Tokuçoğlu ve Ahmet Altunsoy Moğollar Grubuna çiçek verdi.