Genç Girişimciden Boy Uzatan İmalat

Trabzon'un Değirmendere mahallesindeki imalathanelerinde 40 yıla yakın bir süredir kendi tasarım ve üretimleri olan ayakkabı imalatları ile müşterilerine hizmet veren Kılıç Kundura, kısa boylu ve engelli erkek tüketiciler için yeni bir ürün tasarladı

Genç Girişimciden Boy Uzatan İmalat
Trabzon'un Değirmendere mahallesindeki imalathanelerinde 40 yıla yakın bir süredir kendi tasarım ve üretimleri olan ayakkabı imalatları ile müşterilerine hizmet veren Kılıç Kundura, kısa boylu ve engelli erkek tüketiciler için yeni bir ürün tasarladı.
Kılıç Kundura'nın sahibi Mehmet Yılmaz Kılıç'ın oğlu Hakan Kılıç, 2000 yılından itibaren imalatına başladığı, bu yıl ise tasarım tescilini aldığı, çok yakın bir zamanda ise patentini alacağı, kişiye özel ortapedik ve sakat ayakkabısı boy uzatan ayakkabı tabanı imalatı yaptıklarını söyledi. Hakan Kılıç, ayakkabı içerisindeki yükselti olan tabanı, dışarıdan belli olmayacak şekilde, özel olarak tasarladıklarını ve bu şekilde, boy şikayeti olan müşterilere boylarını 1-10 cm'ye kadar uzatma opsiyonu sağladıklarını belirtti. Genç girişimci, ilk etapta tasarımını 36-44 arası numara seçenekleri ile erkek müşterileri için farklı modeller ürettiklerini kaydetti.