Mhp Çorum Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

MHP Çorum İl Teşkilatı'nın Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği bayramlaşma töreni parti binasında yapıldı.

Bayramlaşma programına MHP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek, MHP İl Başkanı Hüseyin Esenyel, Merkez İlçe Başkanı Ercan Daşdan ve partililer katıldı.
MHP İl Başkanı Hüseyin Esenyel, bayramların kırgınlıkların ortadan kalktığı, kardeşliklerin pekiştiği günler olduğunu hatırlatarak, "Camia olarak bu fırsatı iyi değerlendirerek 2011 yılı Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde tek yürek olarak başarı ile çıkacağımızdan şüphemiz yoktur" dedi.
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu ise, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Başörtüsü sorunu konusunda AK Parti'ye destek olmaya hazır olduklarını açıklayan Vahapoğlu, genel seçimler sonrasına bırakılan yeni Anayasa değişikliği paketinin içeriğini terörist başı Abdullah Öcalan dışında kimsenin bilmediğini savundu. Vahapoğlu, Türkiye'ye kurulacak füze kalkanının ise ülkeyi hedef haline getireceğine işaret etti.
MHP eski Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek de, Türkiye'nin içerde ve dışarıda ciddi problemlerle karşı karşıya olduğunu söyledi. Şemsek, ülkeyi yöneten siyasi iktidarın 2002 yılından bugüne yaşanan sorunları çözüme kavuşturamadığını savundu.