Kızının yurt dışına çıkışını engellemek için bomba ihbarı yaptı

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir anne, kızını yurt dışına götüren bir uçağın kalkışını engellemek için bomba ihbarı yaptı. Kızının yabancı bir ülkeye

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir anne, kızını yurt dışına götüren bir uçağın kalkışını engellemek için bomba ihbarı yaptı. Kızının yabancı bir ülkeye evlilik için gitmesini istemeyen Rus anne, Domodedovo Havalimanı'nı telefonla arayarak Fas'a gidecek uçakta bomba olduğunu söyledi. Güvenlik güçlerini kasıtlı olarak yanıltan ve kamu düzenini bozan 56 yaşındaki Rus anne polis tarafından göz altına alındı.

Ria Novosti haber ajansının polis kaynaklarına dayanarak verdiği habere göre, Rusya'nın Yaroslavl kentinde göz altına alınan annenin, Moskova bağlantılı olarak Fas'a gidecek uçakta bomba olduğunu ihbar ederek kızının yurt dışına gitmesini engellemeye çalıştığı belirtildi.

Polis sözcüsü de, "Rus annenin kızı Faslı bir gençle evlenmek için bu ülkeye gitmek istediği tespit edildi. Evliliğe karşı olan anne, kızının gitmesine engellemek için böyle bir yola başvurmuş. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor." dedi.

Rus anne hakkında polise yanlış bilgi vermek ve kamu düzenini bozmak suçundan dava açılması bekleniyor.