At arabasıyla Kars çayına düşen genç bulunamadı

Kars'ta annesi ve kardeşiyle birlikte tezek toplamadan dönerken annesi ve kardeşiyle birlikte üzerinde bulundukları at arabasının Kars Çayı'na düşmesi

Kars'ta annesi ve kardeşiyle birlikte tezek toplamadan dönerken annesi ve kardeşiyle birlikte üzerinde bulundukları at arabasının Kars Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan 17 yaşındaki Zeki Avcı'ya henüz ulaşılamadı.

Kars Belediyesi İtfaiye ekipleri, Kars Sivil Savunma ekipleri ve Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği'nden dalgıçlar gün boyu Zeki Avcı'ya ulaşmaya çalıştı. Kars Çayı'nda dalgıçların yardımıyla süren arama çalışmaları gece saatlerine kadar devam etti. Havanın soğuk olması nedeniyle arama kurtarma ekiplerinin ısınabilmesi için büyükçe bir ateş yakıldı. Ekipler zaman zaman ateşte ısınarak aramalarına devam etti. Havanın iyice kararmasının ardından arama çalışmalarına ara verildi. Genci arama çalışmalarına sabah saatlerinde devam edilecek.

Bu arada gencin yakınları Kars Çayı etrafına toplanarak ağıtlar yaktı. Jandarma ve sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu bölgede feryatlar yükseldi.

Cumhuriyet köyü yakınlarında tezek toplayan 35 yaşındaki Dilber Avcı, oğulları Hüseyin (10) ve Zeki'nin (17) bindikleri at arabası, dönüş yolunda atın huysuzlaşması sonucu Kars Çayı'na düşmüş, anne Dilber Avcı ile küçük oğlu Hüseyin çay sularından çıkmayı başarırken, büyük oğul Zeki Avcı, kaybolmuştu.