Kaş Belde Belediye Başkanı İlhan'ın Acı Günü

Erzincan-Sivas karayolunda dün meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren 3 kişi memleketlerinde toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren ve Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Kaş Beldesi Belediye Başkanı Salih İlhan'ın yakınları oldukları öğrenilen Lokman İlhan, Nabi İlhan ve Halil Tarhan, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi.
Beldede kılınan cenaze namazına Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Prof. Dr. Yahya Doğan, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Köse Kaymakamı Ali Gökay, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, 22. Dönem milletvekili Temel Yılmaz, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Erzincanâ€"Sivas karayolunun 42. kilometresindeki Cehennem Deresi mevkiinde dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Nabi İlhan yönetimindeki 34 LJ 030 plakalı minibüs ile karşı istikametten gelen Tuncay Güden yönetimindeki 38 RP 019 plakalı TIR kafa kafaya çarpışmış ve kaz sonucu minibüs içerisindeki sürücü Nabi İlhan, Halil Tarhan olay yerinde TIR sürücüsü Tuncay Güden ve Lokman İlhan da kaldırıldıkları Erzincan Devlet Hastanesi'nde yaşamlarını yitirmişlerdi.