Ali Eyüboğlu'nun yazısından '4 Kadın 1 Erkek'

Beyaz TV'de yayınlanan 4 Kadın 1 Erkek programı oldukça ses getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Alice köşesinde programın getirdiği sesi ve programın kazandığı takdiri kaleme aldı.

Ali Eyüboğlu'nun yazısından '4 Kadın 1 Erkek'
İşte Ali Eyüboğlu’nun yazısı:

Merkezi Ankara’da olan Beyaz TV atağa geçti. Beyaz TV’nin nasıl bir atak yaptığını görmek için ekranına bakmak şart değil, billboardlara bir göz atmak bile yeterli… İstanbul’daki billboardların çoğu Beyaz TV’nin programlarının afişleriyle dolu. Beyaz TV’nin en yeni programlarından biri de 4 kadın bir gazeteciyi bir araya getiren “4 Kadın 1 Erkek”… Pazar günü 22’den itibaren canlı yayınlanan programda Milliyet’ten Serpil Yılmaz, Sabah’tan Sevilay Yükselir, Star’dan Elif Çakır ve Mine Kırıkkanat, her hafta ünlü bir erkeği konuk edip gündeme dair ne varsa konuşacak…

Programın kadınları kadrolu tek erkek ise nöbetçi moderatör koltuğuna her hafta ünlü bir erkek oturacak… Çünkü 4 Kadın 1 Erkek’i ilk hafta Kamer Genç yönetti. Programın ilki öyle sert öylesine tansiyonu yüksek geçti ki karşı görüşteki kadınları barıştırma görevi Kamer Genç’e düştü. Genç, canlı yayından sonra programın dört kadınını alıp Beykoz İşkembecisi’ne götürüp barıştırdı. “Aşkın İkinci Yarısı” filminin galasında karşılaştığım Sevilay Yükselir, programlarına katılacak olan ünlü erkeklerin şimdiden belli olduğunu söyledi.

Bu dört kadının erkeği Reha Muhtar olacak. Sıradaki ünlü erkekler ise şunlar: Ali Ağaolu, Sinan Çetin, Mustafa Sarıgül, Mustafa Denizli, Ertuğrul Özkök, Atilla Koç, Sedat Aloğlu ve Beyazıt Öztürk.