Türkiye Almanya milli maçı ne zaman? - NTV'den canlı izle

Türkiye ile Almanya maçı NTV'den canlı olarak yayınlanacak.NTV yayınını canlı izleyin. Türkiye Almanya maçı bu akşam NTV ekranlarından canlı yayınlanacak ve NTV canlı izle sorunsuz ve kaliteli izleyin.

Türkiye Almanya milli maçı ne zaman? - NTV'den canlı izle
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda, bugün deplasmanda Almanya ile karşılaşacak Türkiye, dün akşam son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı.Türkiye ile Almanya maçı NTV'den canlı olarak yayınlanacak.NTV yayınını canlı izleyin. Türkiye Almanya maçı bu akşam NTV ekranlarından canlı yayınlanacak ve NTV canlı izle sorunsuz ve kaliteli izleyin.

Karşılaşmanın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki son antrenmana tüm oyuncular katıldı. İdmanın basına açık 15 dakikalık bölümünde oyuncular, hafif koşu ve ısınma hareketlerinin ardından ortada top kapmaca oynadılar.

Öte yandan, sakatlanarak milli takım kafilesinden ayrılan Arda Turan'ın yerine yarın ilk 11'de Nuri Şahin'in forma giymesi bekleniyor.

Almanya ile Türkiye arasında yarın TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı İngiliz Howard Webb yönetecek. Webb'in yardımcılıklarını Michael Mullarkey ve Peter Kirkup yapacak. Almanya-Türkiye maçını NTV naklen yayınlayacak.




Türkiye, Almanya ile son olarak EURO 2008 yarı finalinde karşılaşmış ve son dakikalarda yediği gol ile 3-2 kaybetmişti. Bu maçtan önce oynan özel maçı ise A Milliler 2-1 kazanmış, ikinci golü Nuri Şahin atmıştı.

Almanya
Neuer
Lahm
Mertesacker
Westermann
J.Boateng
Khedira
Kroos
Podolski
Mesut Özil
Müller
Klose
T.D.: Joachim Löw

Türkiye
Volkan
Gökhan G.
Servet
Ömer
İsmail
Hamit
Aurelio
Emre
Nuri
Tuncay
Semih
T.D.: Guus Hiddink

HAKEM: Howard Webb (İngiltere)
Yayın: NTV
Saat: 21.45
Stat: Berlin Olimpiyat