Giresunsporlu futbolcular dedikodulara tepkili

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un kaptanı Tolga Seyhan, kendisi ve bazı futbolcuların özel hayatlarıyla ilgili ortaya atılan söylentile

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un kaptanı Tolga Seyhan, kendisi ve bazı futbolcuların özel hayatlarıyla ilgili ortaya atılan söylentilere tepki gösterdi.

Kaptan Tolga, futbolcular Aydın Çetin, Vahap Işık ve Ömer Hacısalihoğlu ile ortak düzenlediği basın toplantısında, Giresun kamuoyunda kendisi ve bazı futbolcuların özel hayatları ile ilgili söylentilerin olduğunu belirtti. Kendilerinin sadece oynadıkları futbollarının eleştirilebileceğini, özel hayatlarının ise dedikodu malzemesi yapılmasına asla müsade etmeyeceklerini ifade eden Tolga Seyhan, "Giresun'da artık futbol konuşulmuyor. Bizim özel hayatlarımız dedikodu malzemesi haline getirildi. Bunu tasvip edemeyiz. Biz bunları haketmiyoruz. Özel hayatlarımızın insanlara konu malzemesi olmasını asla kabul edemeyiz. Bizi futbolumuzla eleştirin. Özel hayatlarımızda olmamış konularla değil." dedi.

Giresunspor'daki başarısızlıktan dolayı özür dileyen Tolga Seyhan, çıkış yolu aradıklarını vurgulayarak, "Şu anda çok iyi bir kadroya sahibiz. Belki de Giresun'un 10-20 yıl sonra bile sahip olmayacağı bir kadromuz var. Ancak bizimde anlayamadığımız nedenlerden dolayı kötü sonuçlar yaşanıyor. Bunun farkındayız. Biz buraya başarı için geldik. Bu başarısızlığın mimarı biz isek, çıkışı yakalayacak olanlar da bizleriz. Bu başarıszılığı bitirmek için biz de çabalıyoruz." diye konuştu.

Tolga Seyhan, Giresunspor'un sezon sonunda mutlaka ilk 6'ya gireceğini iddia ederek, "Bunu başaramazsak ben futbolu bırakırım." ifadesini kullandı.