Şen Yuva 11. bölüm fragmanı yayınlandı - Gülümser'in planı ne?

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Şen Yuva 11. bölüm 28 Ekim Perşembe günü FOX TV ekranlarında olacak. İşte Şen Yuva 11. bölüm özeti ve fragmanı...

Şen Yuva 11. bölüm fragmanı yayınlandı - Gülümser'in planı ne?
Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Şen Yuva 11. bölüm 28 Ekim Perşembe günü FOX TV ekranlarında olacak. İşte Şen Yuva 11. bölüm özeti ve fragmanı...Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Şen Yuva 11. yeni bölümüyle 28 Ekim Perşembe günü FOX TV ekranlarında olacak.

Münir ve İnci ayrılmaya karar veriyor! Şenyuva'da bu bölüm ayrılık rüzgarları var. Ama elbette bir yandan Gülümser bir yandan Kalender devreye girince ayrılık da tuhaf bir hal alacaktır! Aşklarının bittiğini düşünen İnci'yle Münir ayrılmaya karar verir. Bunu duyan Gülümser Hanım tabii ki boş durmaz ve hiç umulmadık birinden destek almak zorunda kalır: Kalender Bey'den. Gülümser'le Kalender el ele verip İnci'yle Münir'e destek olmaya çalışır. Bunun için de kliniğe yardıma gelirler. Ama yardım edelim derken köstek olurlar.Diğer yandan Nurettin, bir yapımcı ile albüm anlaşması yapmıştır. Ama babasına fantezi müzik sanatçısı olduğunu söyleyememektedir. Kalender'i ikna etmenin tek yolu onu hipnotize etmektir. Münir'in hipnoz notlarını ve sarkacını alan Nurettin, deneme amacı ile Tankut'u hipnotize eder. Ve Tankut Sıkıcan hipnotize olmuş hali ile elbette normalde olduğundan daha eğlenceli bir hale gelir!!!

atv’nin izlenme oranlarını yeterli bulmayıp yayından kaldırdığı dizi, yeni bölümleriyle Fox’ta ekrana gelecek.Başrollerini Altan Erkekli, Ayşegül Atik, Levent Üzümcü, Ceyda Düvenci ve Alper Kul’un paylaştığı komedi dizisi “Şen Yuva”, uzun süren sessizliğini bu akşam bozacak. Ekran yolculuğuna atv’de başlayan ancak kanal yönetiminin izlenme oranlarını yeterli bulmayıp yayından kaldırdığı dizi takipçileriyle artık Fox’ta buluşacak.

İnci ile Münir, Gülümser sürekli başlarında olduğu için yakınlaşma problemi çekmektedir. Aralarına bir soğukluk girmiştir. Aynı dertten mustarip olan Zekeriya ile Kadife de onlara başvurur. Ama maalesef konunun uzmanı İnci ile Münir değil,Münir’in çapkın kardeşi Nurettin’dir. Nurettin her iki çifte de “hayal güçlerini” çalıştırmalarını önerir. Ama elbette, gerçek hayat hayalleri biraz engelleyebilir. Gülümser ise gece kanepede yatar ama sabah uyandığında apartmanın önündedir. Nasıl oraya geldiğini bir türlü çözemeyen ve bir komplo kokusu alan Gülümser, konuyu Tankut’a devreder...

ŞEN YUVA 11.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ŞEN YUVA 11.BÖLÜM FOTO GALERİ