Bor'da Sevgi Gecesi

Bor Sevgi Derneği'nin düzenlediği "Yar İle Şimdi" Sevgi Gecesi, Toki Anadolu Öğretmen Lisesi spor salonunda gerçekleşti. Gerçekleştirilen programa G

Bor Sevgi Derneği'nin düzenlediği "Yar İle Şimdi" Sevgi Gecesi, Toki Anadolu Öğretmen Lisesi spor salonunda gerçekleşti. Gerçekleştirilen programa Grup Hanedan ve Dursun Ali Erzincanlı konuk olarak katıldı.

Programda sahneye ilk olarak çıkan Grup Hanedan birbirinden değerli ilahilerini def eşliğinde dinleyicilere sundu. Dursun Ali Erzincanlı ise sahneye çıktığında salonda büyük bir heyecan yaşandı. Dursun Ali Erzincanlı kendisine has üslubuyla okuduğu şiirleri ile dinleyenleri duygulandırdı. Şiirler okunurken şiirlerle birlikte sunulan görsel çalışmalar ise dinleyenleri değişik iklimlere gönderdi. "Yar İle Şimdi" Sevgi Gecesine AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, Bor Beldiye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, MHP İl Başkanı Hikmet Bekil, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplu örgütlerinin temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.