Deli Saraylı 5. son bölüm fragmanı yayınlandı

Deli Saraylı 5. son bölüm fragmanı yayınlandı.Deli Saraylı 5. son bölümde neler olacak? Deli Saraylı 5. son bölümünde Perizat ne işler çevirecek?

Deli Saraylı 5. son bölüm fragmanı yayınlandı
Show TV'nin yeni dizisi Deli Saraylı, 5. bölümüyle 22 Ekim Cuma akşamı ekranlara gelecek. Deli Saraylı 5. bölümde neler olacagı merak konusu oldu.
Deli Saraylı en son bölüm özeti. Deli Saraylı 5. son bölüm fragmanı yayınlandı.Deli Saraylı 5. son bölümde neler olacak? Deli Saraylı 5. son bölümünde Perizat ne işler çevirecek?

Ankara’ya daha kolay bilgi sağlayabileceği düşüncesiyle Vali Edward’ın casusluk teklifini kabul eden Perizat, durumu sadece Hüsrev’le paylaşır. Fakat Hüsrev’le Perizat arasındaki bazı konuşmalara kulak misafiri olan ev halkı, onların gerçekten İngiliz casusu oldukları fikrine kapılır.Öte yandan Emir Zahir ile valinin kızı Betty’nin yakınlaşmasını sağlamak amacıyla bir av partisi düzenlenir. Ne var ki ortada bir sorun vardır. Çünkü Emir Zahir atıcılık konusunda, çapkınlıkta gösterdiği başarının çok uzağındadır. Neyse ki hile hurda konusunda uzman olan Ayyar yardımına yetişir. Hüma ile İngiliz subay gitgide yakınlaşırken, içten içe Emir Zahir’den hoşlanmaya başlayan Dilruba, Emir Zahir’in yavaş yavaş Hüma’ya meylettiğini fark etmeye başlar. Perizat ve Hüsrev’in İngiliz casusu olduklarına gitgide kendilerini inandıran çocuklar bu duruma daha fazla dayanamazlar ve gerçekleri su yüzüne çıkarmaya karar verirler.

DELİ SARAYI 5.BÖLÜM FRAGMANI VİDEO İZLE

DELİ SARAYI 5.BÖLÜM FOTO GALERİ