Başkan Polat'la görüşen Terim, teklifi kabul etmedi

Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcılarıyla yollarını ayıran Galatasaray'da Başkan Adnan Polat ile göreve getirilmesi düşünülen Fatih

Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcılarıyla yollarını ayıran Galatasaray'da Başkan Adnan Polat ile göreve getirilmesi düşünülen Fatih Terim'in görüşmesinden de sonuç çıkmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Ankaragücü karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından Pazartesi günü toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu, "Önemli kararlar aldık. Önümüzdeki günlerde bilgilendireceğiz" açıklamasını yapmıştı. Ve beklenen gelişme bugün gerçekleşti. Resmi internet sitesinden Frank Rijkaard ve yardımcıları ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Galatasaray'da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, takımın başına geçmesi beklenen en kuvvetli adayın ise Fatih Terim olduğu söyleniyordu. Sabah saatlerinde Rİjkaard'ı gönderen Galatasaray'da Başkan Adnan Polat ile Farih Terim arasında görüşme yapıldı. Görüşmeden büyük ihtimalle olumlu bir sonuç çıkacağı öğrenilirken bir sürprizin gerçekleştiği ve Fatih Terim'in başkan Adnan Polat'ın teklifini kabul etmediği iddia edildi.

Fatih Terim ve Başkan Adnan Polat telefonlara cevap vermezken, yakınlarına Terim'in verilen tüm yetkilere rağmen teklifi kabul etmediğini söylediği öğrenildi.

ŞÜKÜR'ÜN GÖNLÜ ALINDI, FAKAT ŞÜKÜR TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Bu arada Galatasaray'da Fatih Terim'den önce Hakan Şükür ile biraraya gelen Adnan Polat ve Murat Yalçındağ'ın, Şükür'e herhangi bir teklifte bulunmadığını söylendi.

Polat-Üstündağ ikilisinin, daha önce sportif direktörlük teklifi yapmalarına rağmen Terim'le görüşmelerin başlaması üzerine Şükür'ün gönlünü aldıklarını ve efsane futbolcu ile görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

Hakan Şükür ise, şu aşamada Galatasaray'da her hangi bir göreve gelmesinin mümkün olmadığını, takımın başına gelmesi konuşulan Fatih Terim'i de Galatasaray'ı da çok sevdiğini belirterek, ''Ancak şu ortamda Galatasaray'da görev almam sözkonusu değil.'' dedi.