Eğitim gönüllüsü bayanlar fakir öğrenciler yararına kermes açtı

Mersin'in Mut ilçesinde Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu Aile Birliği ve eğitim gönüllüsü anneler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararın

Mersin'in Mut ilçesinde Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu Aile Birliği ve eğitim gönüllüsü anneler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına gıda ve çeyiz kermesi düzenlendi.

Ev hanımlarının el emeği göz nuru dökerek hazırladığı börek ve tatlılar sıcak gözlemeler kısa sürede tükendi. 12 gün açık kalacak kermesten elde edilen gelirin fakir öğrencilerin ihtiyaçlarında kullanılacağı belirtildi.

Doğancı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde açılan kermese İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Emniyet Müdürü Murat Güney, Sağlık Grup Başkanı Halil İbrahim Çekmece, Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Özcan, Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu Müdürü Musa Doktoroğlu, Fem Işık Dershanesi Müdürü Ömer Ünal, idari amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla açılan kermesin açılış kurdelesini İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin ve Sağlık Grup Başkanı Halil İbrahim Çekmece kesti.

Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu Müdürü Musa Doktoroğlu, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı yardım sever bayanlara ve okul aile birliğine teşekkür ederim" dedi.

Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Fatma Tuğrul da eğitim gönüllüsü insanları bir araya getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tuğrul kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceğini kaydetti. Kermes 30 Ekim akşamına kadar açık kalacak.