GSGM Akgül'den güreş kampına ziyaret

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Sarıyer'de bulunan Grekoromen Güreş A Milli Takım kampını ziyaret etti.

Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Sarıyer'de bulunan Grekoromen Güreş A Milli Takım kampını ziyaret etti.

Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde 2011 yılında Türkiye düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcularıyla yakından ilgilenen Genel Müdür Yunus Akgül, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu'nun yaptığı, Eğitim Kurulu toplantısına da katıldı.

Ziyarette ayrıca Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın yanında İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Güreş Federasyonu Genel sekreteri R.Maria Yakşi, başkan vekilleri Ercan Yıldız, Mehmet Genç, Veysel Dalmaz ile yönetim kurulundan, Gürsel Sert, M.Akif Karaosmanoğlu, Ercan Ayyıldız, Mustafa Çakır, Mehmet Ayhan ile Koordinatör Önder Yakşi ve Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora da hazır bulundu.

Yapılan Yönetim Kurulu toplantısında öncelikle, Başkan Bak, 2011 yılında İstanbul'da yapılacak olan dünya şampiyonası ve 2012 Londra Olimpiyatları ile ilgili bilgiler aktardı.

Ortak noktalar olarak ve üzerinde durulan önemli konuların ise, 2011 Dünya Güreş şampiyonası, 2012 Londra Olimpiyatları, Güreş Federasyonu'nun projeleri, güreş milli takımlarının 2011 ve 2012 yılı faaliyetleri ve diğer çalışmalar olduğu belirtildi.

Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu, toplantıya katılımlarından dolayı Genel Müdür Akgül'e teşekkür etti.