Aşk Bir Hayal 44. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Aşk Bir Hayal 44. yeni bölümüyle 17 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek. İşte Aşk Bir Hayal 44. bölüm özeti ve fragmanı...

Aşk Bir Hayal 44. bölüm fragmanı yayınlandı
ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Aşk Bir Hayal 44. yeni bölümüyle 17 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek. Aşk Bir Hayal 44. bölümde neler olacağı merak konusu oldu.
En son bölüm özeti.
Asmin, Atina’dan Mardin’e dönmüştür ama aklı hala oğlundadır. Genç kadın oğlu, kızı ve kocasıyla hep birlikte güzel günlerin hayalini kurmaya başlamışken gazetede Miran’la birlikte çekilmiş fotoğrafları gündeme bomba gibi düşer. Asmin çaresiz gerçeği söyleyemez. Fotoğraflarda Miran tanınmamaktadır. Dildar da Altay da her şeyi yanlış anlar. Asmin sıkışıp kalır. İstanbul’a döner ve kocasına her şeyi anlatır. Ama Asmin’in anlattıkları Altay’a inandırıcı gelmemektedir. Ta ki Yunanistan’dan Miran arayana kadar. Altay tüm bunlara inanamamaktadır. Karı koca oğullarını bulmanın sevincini yaşarlarken bir yandan da Memo’nun hastalığı yüzünden çok endişelidirler.
Asmin tekrar Yunanistan’a kan vermeye gider. Altay çaresiz karısını İstanbul’da beklemek zorundadır. Mardin ise bir başka gelişmeyle çalkalanmaktadır. Maryan ve Baran kilise nikahından sonra belediye nikahı da kıydırıp evlilik cüzdanlarını ellerine alırlar. Dildar şok üstüne şok yaşamaktadır. Baran’la Maryam’ın nikah yemeklerinde ise aileyi bir başka kötü sürpriz beklemektedir. Bu arada Asmin dayanamaz ve Altay’a telefonuyla Memo’nun resmini gönderir. Tam bu sırada Miran içeri girer. Asmin olacakların endişesiyle kalakalır.

AŞK BİR HAYAL 44. BÖLÜM FRAGMANI