Umut Yolcuları 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Umut Yolcuları 7. yeni bölümüyle 01 Ekim Cuma günü Star TV ekranlarında olacak. İşte Umut Yolcularının 7. bölüm faragmanı ve özeti.

Umut Yolcuları 7. yeni bölümüyle 01 Ekim Cuma günü Star TV ekranlarında olacak. İşte Umut Yolcularının 7. bölüm faragmanı ve özeti.

Gerçeğin aslında ne kadar gerçek olduğunu anlatan, soğuk sokakların sıcak yüzüne dokunan bir hikâye… Umut Yolcuları.

Erler Film / Türker İnanoğlu yapımcılığında, yönetmenliğini Ümmü Burhan’ın üstlendiği, senaryosunu Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı, başrollerinde Zuhal Olcay,
Yetkin Dikinciler, Ali İpin, Haluk Piyes, Sedef Avcı, Onur Dikmen, Cem Kurtoğlu ve Bülent Alkış’ın paylaştığı “Umut Yolcuları” Star TV ekranlarında…

7.bölüm özeti:
Çocuk şube ve Asayiş şube kıran kırana bir mücadeleye girişir. Bu sefer ki mücadele diğerlerinden farklıdır, olaylarda beraber görmeye alıştığımız iki ekip eğlenceli bir maçta, halı sahada karşı karşıya gelir.
Aslan babası tarafından, kaçarak evlenen ablasını ve eniştesini öldürmesi için İstanbul’a gönderilir. Aslan uzun süredir görmediği ablası ve eniştesinin yanında bir iç hesaplaşma yaşar. Babası, Aslan’a rahat vermemektedir. Aslan babasını oyalamaya çalışmaktadır, ancak ablası Ayşe, Aslan’ın valizindeki silahı bulur ve olaylar gelişmeye başlar.
Mehmet ve Zahide güzel geçen bir akşamın ardından evlerine doğru yola koyulurlar. Mehmet yurt dönüşünde, daha önce de disiplinsiz hareketleri için uyardığı Selma’nın kaçtığını öğrenir. Mehmet, öğrencisi Selma’nın başına gelebilecekleri engellemek maksadıyla takibe başlar. Bu sırada Zahide’den yardım ister. Selma yaptığı yanlışı fark ettiğinde artık çok geçtir. Mehmet yardıma koşar ancak beklemediği bir anda gençlerden karşılık alır.
Selvi’nin kocasından gördüğü şiddet devam etmektedir. Ünal durumdan şüphelenir ve aslını öğrenmeye çalışır. Selvi olayların büyümesini engellemek için üstünü örter ve mutfakta ufak bir kaza geçirdiğini söyler. Ancak eşi Necmi şiddetin dozunu giderek arttırmaktadır.
Bahar yaşadıkları maddi zorluklara daha fazla direnemez ve Ethem’in teklifi kabul eder. Annesinden habersiz uyuşturucu kuryeliği yapmaya başlayan Bahar için yeni bir hayat başlamıştır. Leyla arkadaşının aniden kavuştuğu bu servetten şüphelenmez ancak Zahide durumdan hiç hoşlanmaz ve Leyla’yı dikkatli olması için uyarır.
Taş atan çocuklar kendilerinden büyük, onları yöneten militan kadrolar tarafından kullanılmaktadır. Yine bu insanlar tarafından kandırılıp devlete, devletin polisine zarar vermesi için ikna edilmektedir. Civan bu militan kadrolar içindedir ve Maho isimli çocuğu kendi saflarına çekmek için uğraşmaktadır. Ancak Maho’nun annesi Fahriye olacakları farkeder ve soluğu Çocuk şubede alır.