Sağanak yağışa dikkat

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri.

Sağanak yağışa dikkat
  Yapılan son değerlendirmelere gö ; re ; Ü ; lkemiz genelinde aralıklarla yağış geç ; işlerinin gö ; rü ; leceği tahmin ediliyor . Yağışların ; genellikle yağmur ve sağanak , iç ; bö ; lgelerimizin yü ; ksek kesimleri ile Doğu Anadolu ' da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor .

HAVA SICAKLIĞI : Doğu bö ; lgelerimizde 2 ila 4 derece azalacak , diğer yerlerde ö ; nemli bir değişiklik beklenmiyor .

RÜ ; ZGAR : Genellikle gü ; ney ve gü ; neybatı ( Lodos ) yö ; nlerden hafif , ara sıra orta kuvvette esecek .

BÖ ; LGELERİMİZDE HAVA
MARMARA : Parç ; alı ve ç ; ok bulutlu , sabah saatlerinde İstanbul , Yalova , Balıkesir , Bursa ve Bilecik ç ; evreleri , ö ; ğleden sonra bö ; lge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı , akşam saatlerinden sonra Bilecik ile Bursa ' nın yü ; ksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geç ; ecek .

EGE : Parç ; alı ç ; ok bulutlu , kuzey ve kıyı kesimleri ( İzmir , Aydın , Muğla , Manisa ve Kü ; tahya ) ile ö ; ğleden sonra bö ; lge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geç ; ecek .

AKDENİZ : Parç ; alı zamanla ç ; ok bulutlu , ö ; ğleden sonra bö ; lge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geç ; ecek .

İÇ ; ANADOLU : Parç ; alı ç ; ok bulutlu , ö ; ğleden sonra Eskişehir ç ; evreleri , akşam saatlerinde bö ; lgenin gü ; ney ve batısı ile gece doğusu aralıklı yağışlı geç ; ecek . Yağışların ; genellikle yağmur , bö ; lgenin kuzey ve doğusunun yü ; kseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor .

BATI KARADENİZ : Parç ; alı ç ; ok bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra batısı ( Bolu , Dü ; zce , Zonguldak ) ile zamanla bö ; lge geneli yağışlı geç ; ecek . Yağışların ; kıyılarda yağmur , bö ; lgenin iç ; kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor .

ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Parç ; alı ve ç ; ok bulutlu , akşam saatlerinden sonra bö ; lge geneli aralıklı yağışlı geç ; ecek . Yağışların ; genellikle yağmur ve sağanak , bö ; lgenin iç ; kesimlerinin yü ; kseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor .

DOĞU ANADOLU : Parç ; alı ç ; ok bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Malatya ve Elazığ ile zamanla bö ; lge geneli aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geç ; ecek .

GÜ ; NEYDOĞU ANADOLU : Parç ; alı zamanla ç ; ok bulutlu , ö ; ğle saatlerinde Adıyaman , Gaziantep ve Kilis ç ; evreleri ile akşam saatlerinden sonra bö ; lge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geç ; ecek .