Poliste ağız değiştirdi

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Cemil Baran ağız değiştirdi.

Poliste ağız değiştirdi
 

Asayiş Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; nde sorgulanan Cemil Baran , Cem Garipoğlu ' nun Ermenistan ' da olduğunu otobü ; ste karşılaştığı ve kendisini ' Ateşe ' olarak olarak tanıtan yaşlı bir adamdan duyduğunu sö ; yledi . Celalettin Cerrah ' ın Hayyam Garipoğlu ile konuşmasını gazetelerden okuduğunu sö ; yleyen Cemil Baran , Cem Garipoğlu ' nu kaç ; ırdığı kişi olarak sö ; ylediği ' Ahmet ' adlı kişinin ismini ise Sü ; reyya Karabulut ' tan duyduğunu belirtti .

Cinayet Bü ; ro Amirliğinde sorgulanan Cemil Baran ' ın sorgusun devam ediliyor . Polis Cemil Baran ' a ö ; nce Cem Garipoğlu ' nun Ermenistan sınırında olduğunu yö ; nü ; ndeki iddiaları soruldu . Cemil Baran , Kartal ' dan bindiği bir belediye otobü ; sü ; nde kendisini tanıyarak yanına gelen yaşlı bir adamdan ö ; ğrendiğini sö ; yledi . Yaşlı adamın kendisini ateşe olarak tanıttığını sö ; yleyen Cemil Baran ' Bana ' Cem olsa olsa Ermenistan ' a kaç ; mıştır ' dedi . Ben de ondan aldığım bu bilgiyi basın mensuplarıyla paylaştım . Adamın Ermenistan ' da ateşe olduğunu dü ; şü ; ndü ; m ' dedi .

Polisin Cem Garipoğlu ' nun Hayyam Garipoğlu ' nun yanında ç ; alışan ' Ahmet ' adlı bir kişinin yardımıyla kaç ; tığı iddialarını da yanıtladı . ' Ahmet ' ismini Mü ; nevver Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut ' tan duyduğunu sö ; yleyen Cemil Baran ' Bana Ahmet adlı kişinin varlığını Sü ; reyya Karabulut sö ; ylemişti . Ben de bunu herkesle paylaştım ' dedi .

Eski İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rü ; Celalettin Cerrah ' ın amca Hayyam Garipoğlu ile gö ; rü ; ştü ; ğü ; nü ; iddia eden Cemil Baran bu iddiasını da gazetelerden okuduğu haberler doğrultusunda sö ; ylediğini belirtti . Bir gazetede ç ; ıkan haberi okuyarak insanlarla paylaştığını sö ; yleyen Cemil Baran , ' Ben sadece gazetede okuduklarımı paylaştım ' dedi . Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ' ta Hayyam Garipoğlu ' yla konuştuğu iddialarını kabul etmemiş haberi yapan gazeteye dava aç ; acağını sö ; ylemişti . Yetkililer Cemil Baran ' ın sorgusuna devam edildiğini , işlemlerinin bitmesinin ardından Mü ; nevver Karabulut cinayeti soruşturmasını engellemek ve sekteye uğratmaya ç ; alışmak suç ; undan adliyeye ç ; ıkarılacağını belirttiler . Bu arada gazeteci Kadir Ç ; elik ' te Gayrettepe Asayiş Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' ne geldi .