Emeklilere bayram müjdesi!!!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, emekli, dul ve yetimlerin aylıklarının Ramazan Bayramı’ndan önce ödeneceğini bildirdi.

Emeklilere bayram müjdesi!!!
 

Dinç ; er , yaptığı aç ; ıklamada , emekli , dul ve yetimlerin aylıklarının Ramazan Bayramı ' ndan ö ; nce ö ; denmesine ilişkin hazırlıklarını tamamladıklarını sö ; yledi . Bayram ö ; ncesinde 16-18 Eylü ; l arasında emeklilerin aylıkların ö ; denebilmesi iç ; in ç ; alışma yaptıklarını belirten Dinç ; er , buna gö ; re , SSK ve Bağ-Kur kapsamındaki emeklilerin aylıklarını bayram ö ; ncesinde alabileceklerinin dile getirdi .

Her ayın 17-26 ' sı arasında ö ; denen aylıkların 16-18 Eylü ; l arasında ö ; denecek olmasının bankalarda nispi bir yığılmaya neden olabileceğine dikkati ç ; eken Dinç ; er , ' Bu tabii bir durum . Bu yığılmaların herhangi bir şikayete sebebiyet vermeyeceğini ve emeklilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını zannediyorum . Biz yine de elimizden gelen her tü ; rlü ; tedbiri almaya ç ; alışıyoruz . Bankalarla gö ; rü ; şü ; p konuyla ilgili her tü ; rlü ; kolaylığı sağlayacak tedbirler iç ; in ç ; aba sarf ediyoruz ' dedi .

Ö ; mer Dinç ; er , emeklilerin bayramını da kutlayarak , ' Tü ; m emeklilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum . Bayramda huzurlu , mutlu bir sü ; reç ; yaşamalarını diliyorum . Daha nice bayramlara hep beraber mutlulukla ulaşalım istiyorum ' dileklerinde bulundu .

Ç ; alışma ve Sosyal Gü ; venlik Bakanlığının yaptığı ç ; alışmaya gö ; re , tahsis numaralarının son rakamı 3 , 5 , 7 , 9 olanlar aylıklarını 16 Eylü ; lde , 1 , 6 , 8 , olanlar 17 Eylü ; lde , 0 , 2 , 4 olanlar da 18 Eylü ; lde alabilecek . Bö ; ylece 7 milyon 288 bin emekli , dul ve yetime , bayram ö ; ncesinde toplam 4 milyar 352 milyon lira gelir ve aylık ö ; demesi yapılacak .

Tü ; rkiye İşç ; i Emeklileri Derneği , emekli aylıklarının Ramazan Bayramı ö ; ncesinde ö ; denmesi iç ; in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ç ; alışma ve Sosyal Gü ; venlik Bakanı Ö ; mer Dinç ; er ' e birer mektup gö ; ndermişti .