Yurtdışına gitmek için eşini pazarladı

Bursa'da, yurtdışına çıkabilmek için internette karısını bin TL'ye pazarlayan bir kişi, müşteri kılığındaki polislerden parayı aldıktan sonra kaçmak isterken yakalandı.

Yurtdışına gitmek için eşini pazarladı
 

Alınan bilgiye gö ; re , bir internet sitesinde ' Bin TL ' ye her yere gidilir ' mesajını gö ; ren Bursa Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Asayiş Şubesi Ahlak Bü ; ro Amirliği dedektifleri , zanlı ile irtibat kurdu . İstanbul ' da oturan ve karısı L . A . ' yı ( 22 ) yurtdışına ç ; ıkabilmek iç ; in pazarladığını sö ; yleyen H . A . ( 30 ) ile anlaşan polis , Ç ; ekirge Meydanı ' nda buluşmak iç ; in randevulaştı . H . A . ve L . A . ile ertesi gü ; n akşam saatlerinde Ç ; ekirge Meydanı ' nda buluşan polis , seri numaraları alınmış bin TL ' yi zanlılara verdi . Parayı alan kadın ve eşi , kaç ; maya ç ; alıştı . Zanlıların dolandırıcı olduğunu anlayan polis , kısa bir kovalamacanın ardından karı-kocayı yakaladı .

Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nde ifadeleri alınan zanlılar , ' fuhuşa teşvik , aracılık ve dolandırıcılık ' suç ; larından adliyeye sevk edildi .