Vahşi cinayette beklenmeyen gelişme

Münevver Karabulut cinayetinde baba Süreyya Karabulut'a helallik parası konusunda aracılık etmesi ile gündeme gelen Gaziantepli yerel gazeteci Cemil Baran, dün Taksim'de yaptığı açıklamada Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'da yakalandığını iddia etti. Baran bugün polis tarafından göz altına alındı.

Vahşi cinayette beklenmeyen gelişme
 

Baran aç ; ıklamasında &ldquo ; 1-2 gü ; ne kadar mü ; jdeyi alacaksınız . Cem Ermenistan-Rusya arasında yakalandı . Aç ; ık ve net sö ; ylü ; yorum . Ayın 25 ' ine kalmadan , bu bilgi aç ; ıklanacak . Bu bilgileri bana Ermenistan ' da gö ; rev yapmış emekli bir askeri ateşe ulaştırdı . Şu an bü ; rokratik işlemler sü ; rü ; yor . Cem Garipoğlu ' na sahte kimlik , pasaport ayarlayan Hayyam Garipoğlu ' dur&rdquo ; iddialarında bulundu . Baran , &ldquo ; Elimde 12 kaset var . Hayyam Garipoğlu benimle gö ; rü ; ştü ; ğü ; nü ; inkar etmeye devam ederse , medyayı dolaşıp , gö ; rü ; şme kasetlerimizi dağıtacağım&rdquo ; dedi .


Ö ; te yandan acılı baba Sü ; reyya Karabulut olay gecesi Cem Garipoğlu ' nun evinde 5 pasaport , 2 sahte kimlik ve 700 bin Auro para bulunduğunu ancak bunların kayda geç ; mediğini iddia etti .

MÜ ; NEVVER CİNAYETİYLE İLGİLİ CEMİL BARAN GÖ ; ZALTINDA

Mü ; nevver Karabulut cinayetinde Mü ; nevver ' in babası Sü ; reyya Karabulut ile zanlı Cem Garipoğlu ' nun amcası Hayyam Garipoğlu ' nun arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilen gazeteci Cemil Baran gö ; zaltına alındı .

Cemil Baran dü ; n konuyla ilgili bir basın aç ; ıklaması yaptı . Yanında getirdiği 1 kilo kınayı gazetecilere gö ; steren Baran , ' Elimdemi kınadan belki bana da dü ; şer , ama bu kına ö ; zellikle Hayyam Garipoğlu ' na dü ; şer ' dedi . Cem Garipoğlu ' nun sahte kimlik ve pasaportla Rusya , ABD , Gü ; ney Kıbrıs ve Ermenistan ' a gittiğini ö ; ne sü ; ren Baran , ' emekli bir askeri ateşe attım ' dediği arkadaşının kendisine Cem Garipoğlu ' nun Ermenistan ' da yakalandığını sö ; ylediğini iddia etti . Garipoğlu ' nun ayın 25 ' inde teslim edileceğini iddia eden Baran , İstanbul Valisi Gü ; ler ve Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hü ; seyin Ç ; apkın ' ın bunu aç ; ıklamasını istedi .

Ç ; antasından ç ; ıkardığı kravatını gazetecilere gö ; steren Baran , gizli kamera ile Hayyam Garipoğlu ile yaptığı gö ; rü ; şmeleri kaydettiğini ileri sü ; rdü ; . Cemil Baran , Hayyam Garipoğlu ' nun kendisini tanıdığını sö ; ylememesi halinde bu gö ; rü ; ntü ; leri basına sızdıracağını sö ; yledi .

DUBLÖ ; R İDDİASI

Cemil Baran , Garipoğlu ailesinin Cem Garipoğlu ' ndan kurtulmak istediğini de ö ; ne sü ; rdü ; . Hayyam Garipoğlu ' nun kendisine ' Şu ç ; ocuk ö ; lse de kurtulsak ' dediğini sö ; yleyen Baran , Cem Garipoğlu yerine bir ara Garipoğlu ailesinin bir dublö ; r bulup , dublö ; rü ; ö ; ldü ; rdü ; kten sonra Cem Garipoğlu ' nun yurtdışında yaşamaya devam etmeyi planladıklarını iddia etti . Cem Garipoğlu ' nun yakalandıktan sonra konuşması halinde dedesi , annesi , babası ve amcasının da hapse gireceğini ö ; nü ; sü ; ren Baran , annenin bizzat yurtdışına giderek oğluna finansal destek sağladığını da sö ; yledi . ' El birliği ile Sü ; reyya Karabulut ' a kafayı yedirttik ' diyen Baran , bundan sonra Sü ; reyya Karabulut ' un avukatı olduğunu , Hayyam Garipoğlu ' nun da cellatı olacağını sö ; yledi .