Boşandıktan sonra kızlarını öldürdü!

Eski kocasının mutlu olmasını çekemeyen kadın, mahkemenin kocasına verdiği iki çocuğu defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Boşandıktan sonra kızlarını öldürdü!
 

Boşandıktan sonra eski kocasının mutlu bir yaşam sü ; rmesini kıskanan kadın , 16 yaşındaki kızı Davina ile 13 yaşındaki kızı Jasmine ' yi yataklarında uyurken bıç ; aklayarak ö ; ldü ; rdü ; . Cinayet sırasında kızı Davina uyanarak kendisini bıç ; ak darbelerinden kurtarmaya ç ; alıştı ama ö ; ldü ; rü ; lmekten kurtulamadı .

Vahşi cinayeti işleyen Rekha Kumari-Baker , hiç ; bir şey olmamış gibi kanlar iç ; inde banyoya girdi , yıkandı ve sonra dışarı ç ; ıkarak arabası iç ; in benzin aldı . Kadın sonra bir polis arkadaşını arayarak işlediği cinayeti anlattı .

41 yaşındaki kadın cinayeti İngilitere ' nin Cambridge kentinde mahkeme salonunda anlattı . 2003 yılında eski kocası David Baker ile ayrılmak zorunda kaldı . Başarılı bir işadamı olan David Baker yeni bir sevgili buldu ve daha mutlu bir yaşam sü ; rmeye başladı . Rekha Kumari-Baker ' in hayatı ise kabusa dö ; nü ; ştü ; . İş bulmakta zorlanan kadın , sonunda cinnet geç ; irerek iki ö ; z kızını yatakta bıç ; aklayarak ö ; ldü ; rdü ; .