Vali Güler: Devletin verdiği söz yerine gelecektir

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalandığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. Vali Güler, 'Devletin verdiği bir söz var ve bu söz yerine gelecektir. Merak etmeyin' dedi.

Vali Güler: Devletin verdiği söz yerine gelecektir
 

Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu , İstanbul Valisi Muammer Gü ; ler ' e nezaket ziyaretinde bulundu . Vali Gü ; ler , gö ; reve yeni atanan Koramiral Otuzbiroğlu ' na başarılar diledi . Gü ; ler , ziyaret sırasında basın mensuplarının Mü ; nevver Karabulut cinayetiyle ilgili sorularını da cevaplandırdı . Cem Garipoğlu ' nun yakalandığı yö ; nü ; ndeki iddialar olduğunun hatırlatılması ü ; zerine Vali Gü ; ler , ' Yakalanmış olduğu doğru değil ' dedi . Cem Garipoğlu ' nun yakalanması halinde gerekli aç ; ıklamayı yapacaklarını kaydeden Gü ; ler , ' Yakalanmasına yö ; nelik yoğun bir ç ; alışma sü ; rdü ; rü ; yoruz . Bu konudaki hassasiyetimiz sü ; rü ; yor . Yetkisiz , ilgisiz ve yeterli bilgi sahibi olmadan kamuoyunda bu sü ; recin yü ; rü ; yü ; şü ; nü ; belki de etkileyebilecek beyanlardan kaç ; ınılması gerekiyor . Bu konu artık her tarafa ç ; ekilebilecek bir konu durumuna geldi . Gö ; revimizi en iyi şekilde yaparak takibi sü ; rdü ; rü ; yoruz ' diye konuştu .

Vali Gü ; ler , devletin cinayetin ç ; ö ; zü ; leceği yö ; nü ; nde verdiği bir sö ; z olduğunu hatırlatarak bu sö ; zü ; n yerine getirileceğini sö ; zlerine ekledi .

( CİHAN )