Bu çorap Türk'e uymaz

Dünya erkeklerinin yeni trendi Türkiye'ye geliyor! Bir çorap firması erkekler için Türkiye'de külotlu çorap üretecek.

Bu çorap Türk'e uymaz
 

Avrupa erkeklerinin yeni gö ; zdesi ' kü ; lotlu ç ; orap ' Tü ; rkiye ' ye geliyor . Bir ç ; orap firması , kış koleksiyonuna erkek ç ; oraplarını da ekledi . Tü ; rkiye ' de zaten iklim şartlarının ç ; etin geç ; tiği Doğu ve Gü ; neydoğu ' da erkekler sö ; ylemese de sıcak tuttuğu iç ; in kü ; lotlu ç ; oktan giydi bile!

Tü ; rkiye ' nin en eski ç ; orap markalarından biri olan ve 60 yıldır kadınlara ç ; orap ü ; reten Penti , erkek koleksiyonunu da bu aydan itibaren piyasaya sunuyor . Organik ve dö ; rt mevsim kullanılabilen erkek soket ç ; orapları tasarlayan Penti , erkek koleksiyonuna kü ; lotlu ç ; orap da eklemeyi planlıyor .

KADINLAR İKİYE BÖ ; LÜ ; NDÜ ;

Aslında tartışma yeni değil! Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok ziyaret edilen kadın blog sitesi konuyu bundan aylar ö ; nce tartışmaya aç ; mış bile . Anne Kaz adlı kadın blog editö ; rü ; , Tü ; rk erkeklerine ' Erkekler neden giymeli ' başlıklı yazısında , dü ; nyayı saran yeni trendi en ince ayrıntısına kadar ele almış . Yazı kısa sü ; rede internette paylaşılınca doğal olarakta kadınlar iki bö ; lü ; nmü ; ş .