Baba meydanlara geri dönüyor!

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ANAP ile DP arasında 31 Ekim'de yapılması planlanan birleşme kongresinin ardından meydanlara inmeye hazırlanıyor.

Baba meydanlara geri dönüyor!
 

Demirel , 31 Ekim ' de yapılacak kongrenin ardından 1 Kasım ' dan itibaren ' ç ; arıkları giyip ' yollara dü ; şecek ve muhalefet bayrağı aç ; acak .

BÜ ; YÜ ; K GÜ ; N 31 EKİM

Ç ; ankaya Kö ; şkü ; ' nden indiği gü ; nden itibaren ' siyaset ü ; stü ; ' olduğu ve gü ; nlü ; k siyasetin iç ; inde olmayacağı mesajları veren Demirel , DP ç ; atısı altında ' bü ; tü ; nleşme ' iç ; in kolları sıvadı . DP ile Anavatan Partisi arasındaki son bü ; tü ; nleşme sü ; recinde aktif rol oynayan Demirel , iki partinin birleşme kongresini tamamlanmasını bekliyor . Demirel , kendisini Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı gibi makamlara taşıyan Isparta ' dan yeniden siyasi mü ; cadele başlatacak .

DP ve ANAP , son dakikada tarihte bir değişiklik olmazsa 31 Ekim ' de gerç ; ekleştirilecek bü ; tü ; nleşme kongresi ile biraraya gelecek . Ö ; nce ANAP kongresi yapılacak ve ANAP kongresinde ' DP ' ye katılma ' kararı alınacak . Ardından aynı salonda DP kongresi başlayacak ve tü ; zü ; k değişikliğiyle DP Genel İdare Kurulu 100 kişiye ç ; ıkarılacak , 100 ü ; yenin 50 ' si ise ANAP ' lı olacak .

UZUN ' A BAŞKAN VEKİLİ Ü ; NVANI


ANAP Genel Başkanı Salih Uzun ' a da ' Genel Başkanvekili ' ü ; nvanı verilecek . Bü ; tü ; nleşme kongresinde genel başkan seç ; imi ise yapılmayacak , DP ve ANAP Hü ; samettin Cindoruk ' un genel başkanlığında yola devam edecek .