12'nci katta ölüm kalım savaşı!

İstanbul Erenköy'de bir binanın 12'nci katında dış cephe kaplamasını yaparken beli tutulan ve dengesini kaybeden işçiyi düşmekten, son anda yanındaki arkadaşı kurtardı.

12'nci katta ölüm kalım savaşı!
 

Olay , Erenkö ; y Ihlamur Sokak No 10 ' da bulunan Tü ; rsan Apartmanı ' nda meydana geldi . Binanın dış cephe kaplamasını yapan işç ; ilerden Salih Ç ; apan , 12 . Katta kurulan iskelede ç ; alışırken bir anda beli tutuldu .
Can havliyle hemen karşısındaki pencereyi tıklayan işç ; inin karşısına ç ; ıkan ev hanımı , korkarak pencereyi aç ; madı . Ç ; ektiği acının etkisiyle dengesini kaybeden Salih Ç ; apan ' ı dü ; şmekten sonda yanına gelerek koluna giren arkadaşı kendisine sarılarak , kurtardı . Ancak bu kez de olay yerine gelen itfaiye merdiven aracına binmek sorun oldu . Merdiven ancak 5 ' nci kata kadar ulaşabildi . Ardından bir başka merdiven aracı geldi ancak onun da boyu yetmedi .

Talihsiz işç ; i yaklaşık 3 saatin sonunda yan daireden gelen itfaiye ekiplerinin sayesinde bulunduğu iskeleden alınarak , Haydarpaşa Numune Hastanesi ' ne kaldırıldı . İşç ; i Salih Ç ; apan ' ın durumunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi .