Taciz iddiası evlilikten etti

'Süper Savcı' lakaplı Murat Gök, Yaşar Üniversitesi öğretim görevlisi Ümit Emsal İlhan'ı taciz ettiği gerekçesiyle suçlanınca, 20 gün sonra evleneceği avukat Pınar Melli tarafından terk edildi.

Taciz iddiası evlilikten etti
 

İzmir ' de ' Sü ; per Savcı ' lakabı ile tanınan , daha sonra yetkileri sınırlandırılarak Samsun ' a atanan Murat Gö ; k hakkındaki taciz iddiaları , 20 gü ; n sonra evleneceği nişanlısı tarafından terk edilmesine neden oldu . İzmir ' de dü ; zenlediği ' Tırpan ' operasyonunda tutuklanmasını sağladığı Hakkı İlhan ' ın kızı , Yaşar Ü ; niversitesi ' nde ö ; ğretim gö ; revlisi Ü ; mit Emsal İlhan , Gö ; k hakkında ' Cinsel taciz , hakaret , yargıyı etkileme , gö ; revi kö ; tü ; ye kullanma ' suç ; lamalarıyla Karşıyaka Savcılığı ' na başvurdu . Avukatlığını da aynı operasyon kapsamında bir sü ; re tutuklu kalan Tarcan Ü ; lü ; k ' ü ; n ü ; stlendiği İlhan , şikâ ; yet dilekç ; esinde , babasının tutuklanmasından sonra Gö ; k ' ü ; n kendisine cinsel iç ; erikli mesajlar gö ; nderdiğini iddia etti ve SMS mesajlarını delil olarak sundu .

Taciz iddialarını reddeden ve mesajları gö ; ndermediğini ifade eden Gö ; k : ' O zaman bekâ ; rdım ve bu kadınla bir sü ; re birlikteliğimiz oldu . Babasına yardımcı olmam iç ; in kadınlık cazibesini koz kullandı . Tam evlilik ö ; ncesi bu hanımın davranışını takdirinize bırakıyorum ' dedi . Bu olay , 25 Eylü ; l ' de dü ; nya evine girmeye hazırlanan Gö ; k ' ü ; n evlilik hayallerini yıktı . Ö ; nceki gü ; n Gö ; k ' le bir araya gelen avukat Pınar Melli ' nin , nişanı bozduğu ö ; ğrenildi . Murat Gö ; k ise ayrıldıkları iddiasını reddetti .

AVUKAT : İLİŞKİMİZ TAMAMEN BİTTİ

Gazetecilerin ulaştığı Pınar Melli ise , ' Aramızdaki her şey kesinlikle bitti ' dedi . Ailesinin yakın ç ; evresi de Pınar Melli ' nin Gö ; k ' e ait olduğu iddia edilen mesajların gö ; nderildiği tarihte , savcıyla aralarında bir ilişkinin olduğunu ve bu ilişkiye ihanet edildiğinin ortaya ç ; ıkması nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ö ; ne sü ; rdü ; . Avukat Melli ' nin nişanı bozduktan sonra rapor alarak tatile ç ; ıktığı belirtildi .

OLAYLARA NEDEN OLAN MESAJLAR

Murat Gö ; k ' ü ; n nişanlısı tarafından terk edilmesine neden olan mesajlar şu şekilde :

  • Gü ; naydın gü ; zel kız . Pamuk prenses kadar masumdur uykun merak etme . . . deli .
  • Ç ; eşme ' ye gelir misin benimle? Birkaç ; gü ; n , gü ; zel bir otel ve termal .

Ayrıca mesajlarda ' tatlı kız ' , ' uykucu ç ; iç ; ek ' , ' kedicik bal ' ve ' pıtırcık ' gibi ifadeler dikkat ç ; ekti .