O sahneleri kaldırın!

'Mıhlıçay Aşıkları' filmindeki sevişme sahnelerinin internete düşmesi ortalığı karıştırdı.

O sahneleri kaldırın!
 

Henü ; z vizyona girmeyen filmin başrol oyuncusu Devrim Saltoğlu , bu sahneleri internete sızdırdığı iddiasıyla yapımcı şirkete dava aç ; tı .

Devrim Saltoğlu ' nun yanı sıra filmin diğer oyuncusu Selen Gö ; rgü ; zel ' in de avukatlığını yapan Ahmet Sezai Ersoy , yapımcı firma tarafından internet sitelerine sızdırılan sevişme gö ; rü ; ntü ; lerinin sitelerde sanki seks filmi gibi eklemeler yapılarak yayınlandığını , bunun da mü ; vekkilerini rencide ettiğini sö ; yledi . Ersoy , yayınların fikir ve sanat eserleri kanuna aykırı olduğunu belirtti ve gö ; rü ; ntü ; lerin yayından kaldırılmasını talep etti .

Kanuna aykırı yayın Selen Gö ; rgü ; zel Foto galeri iç ; in tıklayın Ersoy ' un İstanbul 2 . Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi ' ne verdiği dilekç ; ede şunlar vurgulandı :

&ldquo ; Film şirketi , Devrim Saltoğlu ile Selen Gö ; rgü ; zel ' in rol gereği ö ; pü ; şmesini ' Sevişme Sahnesi ' adı altında internette yayınlamaya başladı . Bu gö ; rü ; ntü ; ler 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanu-nu ' na aykırı olarak yayınlanmaktadır . Filmin internette yayınlanmasının ö ; nlenmesini arz ve talep ederiz .