USD (Alış - Satış) : 3,67 - 3,68 EURO (Alış - Satış) : 4,32 - 4,33

Vadi'nin Seyfo dayısı öldü

Kurtlar Vadisi'ndeki Seyfo Dayı rolüyle gönüllerde taht kuran 59 yaşındaki Nihat Nikerel geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Güncel / 27 Eylül 2009 Pazar 01:23
Vadi'nin Seyfo dayısı öldü

Başta Kurtlar Vadisi olmak üzere birçok dizi ve sinema projesinde rol alan 59 yaşındaki Nihat Nikerel evinde ölü bulundu

Beşiktaş Balmumcu'daki evinde yalnız olduğu sırada kalp krizi geçirdiği belirtilen Nikerel'in cansız bedeninin, dün akşam saatlerinde eve gelen kızı tarafından bulunduğu öğrenildi. Kurtlar Vadisi dizisindeki Seyfo Dayı rolüyle de bilinen Nikerel'in, kızı eve gelmeden 16 saat önce yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Nihat Nikerel
1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra kitap yazdı. Öğretim görevlisi olarak İletişim bölümlerinde ders verdi.

Filmografisi
İpsiz Recep "Emice"
Anneler Günü - 2007
Sana Mecburum - 2007
Susuzluk Halil 2006
Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
Hacı - 2006
Köprü - 2006
Adressiz Sorgular - 2006
Ölümüne Sevdalar - 2005
Yolun Sonu - 2005
Sevda Tepesi - 2005
Hoşgeldin Hayat - 2004
Kayıp Aşklar - 2004
Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
Brindar - 2004
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Kurtlar Vadisi - 2003
Yaralı - 2002
Karaoğlan - 2002
Zerda - 2002
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001
Bıçak Sırtı - 2001
Eski Bir Yangın - 2000
En Güzel Güzel - 2000
Merdoğlu - 2000
Bizim Yunus - 2000
Parçalanma - 1998
Sıcak Saatler - 1998
Aynalı Tahir - 1998
Yasemince - 1997
Avrenos'un Müşterileri - 1995
Ayrı Dünyalar (2) - 1995
Bizim Ev - 1995
Manisa Tarzanı - 1994
Garip Bir Kolleksiyoncu - 1994
Gerilla - 1994
Can Perdesi - 1993
Şaban Askerde - 1993
Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
Beşinci Boyut - 1993
Süper Baba - 1993
Kopuk Dünyalar - 1992
Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
Bir Irmağa Yolculuk - 1988
Reis Bey - 1988
Görüş Günü - 1987
Belene - 1987
Yalnızlık Bir Şarkıdır - 1987

Kitapları
Aralık'tı, 2004
Yalansız Yalnızlığım, 2005
Ay Zamanı Zalımca, 2006

Kurtlar Vadisiİletişim



YAZARLARTAMAMI

HEDONİZM ÇARKI

Süleyman Beledioğlu
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar
yukarı