İlişkiye girdiği kadının kocasını bıçakladı

Adana'da birlikte olduğu kadının kocasını bıçakla ağır yaralayan kişi tutuklandı. Çiftin küçük kızları yaralama sonrası kaçan kişinin, daha önce de evlerine sık sık gelen kişi olduğunu söyleyince olay aydınlandı.

Alınan bilgiye göre, 24 Eylül'de, Belediyevleri Mahallesi 84170 Sokak'taki apartmanda oturan Muzaffer D, evin dış kapısının açık olduğunu görerek dışarı çıktı.

Bu sırada bir kişi, ağzını eliyle kapattığı Muzaffer D'yi boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla ağır yaraladı.

Muzaffer D'nin yardım çağrıları üzerine eşi E.D. ve kızı B. yanına gelirken, bu sırada bodrumdan çıkan zanlı hızla kaçtı.

Muzaffer D., ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, çiftin küçük kızları B.'nin ifadesine başvurdu.

Küçük kızın, olay sırasında bodrumdan kaçan kişinin, daha önce de evlerine sık sık gelen Ayhan E. olduğunu söylediği bildirildi.

Bunun üzerine Muzaffer D.'nin eşi E.D, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Eşinin iş kazasından dolayı ayak parmaklarını kaybettiği ve 3 aydır evde yattığını anlatan E.D'nin, kızının bahsettiği Ayhan E.'yi tanımadığını öne sürdüğü belirtildi.

E.D'nin, ''Film seyretmek için eşimle oturduk. Bir süre sonra çamaşırları sermek için balkona çıktım. Odaya girdiğimde eşim yoktu. Sonra bodrum katta bağırmalar duydum. Hemen koşarak aşağı indim, eşim kanlar içinde yerde yatıyordu. Evimize kimin girdiğini bilmiyorum'' dediği öğrenildi.

Azmettirici olduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen E.D, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Halen hastanede tedavisi süren Muzaffer D.'nin, bir yakınına, eşinin Ayhan E. ile ilişkisi olduğunu, onu eve kendisinin aldığını söylediği öğrenildi.

Ekipler, düzenledikleri operasyonla Ayhan E.'yi gözaltına aldı.

Zanlının, Muzaffer D.'nin eşiyle ilişki yaşadığını, olay günü kendisini gördüğü için Muzaffer D.'yi bıçakladığını söylediği belirtildi.

Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.