Cem Garipoğlu İstanbul'un göbeğinde saklanmış

Münevver Karabulut'un bütün dünyada kırmızı bültenle aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Beylikdüzü'nde saklandığı ortaya çıktı.

Münevver Karabalut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun cinayetin ardından saklandığı ilk adresi polisin bulduğu bildirildi. Evin Beylikdüzü'nde olduğu öğrenildi.

Öte yandan Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G'nin tutuklu babası N.G'nin avukatı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, bu olayın çok trajik olduğunu belirterek, iki ailenin dramının söz konusu olduğunu söyledi.

Feyzioğlu, N.G'nin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz'a ek ifade vermesinin ardından Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi önünde gazetecilere açıklama yaptı.

AİHM'E BAŞVURU HAZIRLIĞI

Avukat Feyzioğlu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM), bu kadar uzun bir süre müdafilerin dosyayı görememesi, hakim huzuruna çıkılmadan aylarca insanların hürriyetlerinden mahrum edilmesi, cezaların şahsiliği ilkesinin ihlal edilmesi gibi hak ihlali olarak gördüğü tüm konuların N.G. ile ilgili soruşturmada söz konusu olduğunu ileri sürerek, bu konulara ilişkin AİHM'e başvurmak üzere hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Feyzioğlu, gazetecilerin, N.G'nin telefon kayıtlarına ilişkin sorusu üzerine de ''Müvekkilim bu konuda herhangi bir cevap vermemiştir'' dedi.

Gelişmeler az sonra...