Bakan Eker'den DTP'li Baydemir'e bayram ziyareti

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, DTP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti. Bakan Eker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile AK Parti Diyarbakır milletvekilleri de eşlik etti.

Bakan Eker'den DTP'li Baydemir'e bayram ziyareti

Ramazan Bayramı'nı memleketi Diyarbakır'da geçiren Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, merkez ve ilçelerde ziyaretlerde bulundu. Bakan Eker, DTP'li Baydemir'i de ziyaret ederek bayramını kutladı. Baydemir, Eker'in ziyareti sırasında, "Gönül ister ki tüm ocaklarda gerçek bayram heyecanı yaşansın. El ele vererek hakikaten öylesi bir geleceği de oluşturmanın çabası içerisinde olmamız gerekiyor" dedi. Bakan Eker'e AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurahman Kurt, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy de eşlik etti.

 

Bakan Eker bayram dolayısıyla Diyarbakır'da bulunduğunu, resmi kurumlar ve vatandaşlarla bayramlaştığını belirterek, bu vesileyle Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini söyledi. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt ise "Kimsenin evinde yas olmadığı zamanlar, herkesin evinde şenlik olduğu zamanlar, kimsenin evinde yas olmadığı zamanları inşallah beraber yaşarız. Şehir bizim, bölge bizim. İnşallah acıların olmadığı bayramları beraber yaşarız" diye konuştu.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, bayramların diyaloglara, diyalogların ortak paydalarda buluşmaya, buluşmanın da özlemini duydukları onurlu bir barışa vesile olmasını dilediğini söyledi.